2019. június 28., péntek

Péntek este tartják meg a Tűz Éjszakáját az állatkerti játszóparkban
.

Szikra show, tűztánc és tűzzsonglőr bemutató is lesz a Tűz Éjszakáján, amelyet péntek este tartanak meg a Holnemvolt Várban, az Állatkert tavaly megnyílt új játszóparkjában. A programok este 6-kor kezdődnek és egészen éjfélig tartanak.


Június 28-án, azaz pénteken este igazi tüzes programmal, a Tűz Éjszakájával várják a nagyközönséget a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert tavaly megnyílt új játszóparkjában. Az esemény 18 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart.

Lesz tűztánc, szikra show és tűzzsonglőr bemutató is. A Figurina Bábszínház művészei Porzsák, a sárkány történetét adják elő, a Trambulin Színház jóvoltából pedig György lovag és a sárkány története elevenedik meg. Lehet találkozni Süsüvel, a híres egyfejűvel, és lehet majd sárkánybábot készíteni, méhviasz gyertyát gyúrni vagy épp üvegmécsest festeni. Még sárkánysimogatás, illetve sárkánysétáltatás is szerepel a programok között. Lesz tevegelés és lovaglás is, és persze a Holnemvolt Vár sokféle játéka, köztük a 110 éves, csodálatosan felújított Schäftner-körhinta is várja majd a vendégeket.

A belépés a Holnemvolt Vár kapuján, a régi körhinta mellett (Állatkerti krt. 14.) történik, a belépti díj egységesen 1600 forint.

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: