2018. augusztus 29., szerda

Újpesti Rendezvénytér




.

Az UP Újpesti Rendezvénytér hamarosan bekerül a Főváros kulturális- is program vérkeringésébe. Bár a nagy megnyitóra még egy pár hónapot várnia kell a nagyközönségnek, az üzemeltető cég, az UP Event Zrt. és a tulajdonos, az Újpesti Önkormányzat szeptember elsején megnyitják az UP kapuit a látogatók előtt. A nyílt napok alkalmával a közvélemény betekintést nyerhet a ház kulisszái mögé és ízelítőt kaphatnak abból a programstruktúrából, ami 2019-től várja majd őket az év minden napján.


Kultúrában otthon vagyunk!

Az UP kulturális-művészeti programjai elsősorban a minőségi közösségi együttlét élményének megteremtését szolgálják. AZ UP tereiben olyan események zajlanak majd, amelyek örömöt és tartalmas kikapcsolódási lehetőséget adnak, és  amelyek a budapestieket kreativitásra, részvételre ösztönzik.

Célunk, hogy ezek az  események elsősorban a kerületből minél nagyobb tömeget érjenek el, és minél több embert vonjanak be a nagyvárosi életformába, ezt szolgálják a társasági élet elengedhetetlen színterei is, a kávézó, a vendéglátóhely, az utcazenészek, a piactér és a különös látványt nyújtó lounge.

AZ UP-ban folyamatosan megjelennek a különleges eddig talán kevés figyelmet kapott,  de szerte a világon sok embert vonzó  új műfajok. Szeptember elsején az Újpesti Városnapokra, mint a kerület legfiatalabb rendezvényhelyszíne csatlakozik rá egy nagy happeninggel. Ebből ad ízelítőt az Újpesti Városnapokhoz kapcsolódó NYITÓKAVALKÁD szeptember elsején, amikor is ebben a modern, innovatív épületben visszavisszük a látogatókat a Millennium korába, a kultikussá vált Újpesti Piac alapításának korába. Az utcazenészek, zsonglőrök, akrobaták, mutatványosok, élőszobrok, bábszínházak elbűvölő atmoszférába varázsolja a nagyközönséget. A szórakoztató programok, aktivitások mellett először lesz lehetősége a publikumnak megszemlélni Újpest elmúlt 30 évének legnagyobb beruházását. Vissza nem térő alkalom, hiszen az artisták, bohócok és más művészek exkluzív házbejárást is tartanak.

Program

UP Újpesti Rendezvénytér

bemutatja

NYITÓKAVALKÁD

2018. szeptember 1. 11:00 – 17:00 h

 

PROGRAMOK, FELLÉPŐK


  • Bűvészek, mesemondók, bábszínház
  • Pantomimművész, illuzionista előadások
  • Lufi hajtogatók, arcfestők, bohócok, bohócképzősök,
  • Zsonglőrök, artisták, énekesek, tangóharmonikások, verklis
  • Kígyósimogató, idomított kiskutyák, csúzlizda
  • Antal Andrea és Valkai Réka fénykerámia kiállítása, ahol a modern kor mesél újszerű megjelenítésben a Kishercegtől a Star Wars-ig
Részletes program: www.up4event.hu
Helyszín: Újpesti Rendezvénytér
1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: