2018. augusztus 4., szombat

Így mennek a Szigetre a legmenőbb divatbloggerek




.

Napokon belül megnyitja kapuit a Sziget Fesztivál. Ha még nem találtad ki, hogy miben menj bulizni, akkor Magyarország népszerű divatbloggerei segítenek ebben. B. Nagy Réka, Roses & Laces, Lina és Panni és Chloe from the Woods tuti tippeket adnak, és megmutatják saját fesztiválozós szettjeiket, melyeket a fashiondays.hu-ról szereztek be.


4 blogger fesztivál- és stílustippjei
A lányok stílustanácsaik mellett megosztanak néhány hasznos tippet is, hogy mire érdemes odafigyelnünk a fesztiválokon.

B. Nagy Réka
Réka szeret feltűnően öltözködni, ezért fontos számára, hogy egyedi és harsány darabok sorakozzanak a szekrényében. Legyen szó csipkéről, feliratos pólókról vagy áttetsző anyagokról, kivétel nélkül minden jöhet. Az idei fesztiváltrendeknek megfelelően most egy átlátszó, csipkés hosszú ruhával indít, amihez farmer shortot és fekete crop topot párosít. Sportosabb hangulatában HÉV helyett longboarddal veszi be a Szigethez vezető Duna-parti kanyart, ilyenkor kényelmes farmert és harsányabb pólót kap fel magára.
Réka fesztiváltippje: „Bármilyen outfitben is indulsz útnak, mindig egy közepes méretű hátizsákot válassz hozzá, amiben legyen zsebkendő, kabát a rossz idő esetére, egy mini dezodor és egy kézfertőtlenítő, hiszen a higiéniára fokozottabban kell figyelnünk a fesztiválokon!”

Roses & Laces
Dorka ruhaválasztásánál két döntő tényező dominál: a praktikusság és a bájos elegancia. A bloggerlány szívéhez egyértelműen a romantikus stílusvilág áll a legközelebb, ezért nőiesebb, lágyabb esésű anyagokat választ a Sziget napjaira is. Egy flitteres finom felsőhöz egy hasonló árnyalatú, mintás nadrágot párosít, melyeket púderszínű kiegészítőkkel hangsúlyoz. Dorka és párja a páros fesztiváldivat elegáns, lazább vonalát is megmutatja nekünk a kék minden árnyalatában. Könnyedén összeöltözhetünk párunkkal anélkül is, hogy teljesen ugyanolyan ruhadarabokat vennénk magunkra. Elég, ha csak a színekkel játsszunk.
Dorka fesztiváltippje: „Soha ne fesztiválozz overallban! Bár nagyon kényelmes és menő darab, gondolj csak bele, milyen lenne elmenni benne a Szigeten mosdóba.”

LinaxxPanni
Lina és Panni a fesztiválszezon alatt a kényelem, a lazább öltözködés hívei, ezért soha nem indulnának el magas sarkú cipőben.  Szeretnek ízléses, nőies darabokban megjelenni a fesztiválokon is, amit most hosszú aranyszínű lánccal és piros keretes napszemüveggel dobnak föl. Rossz idő esetén kapucnis pulóvert és gumicsizmát húznak magukra.
Lina és Panni fesztiváltippje: „Soha ne használjatok erőteljes glitteres sminket a fesztiválokon! Bár igazán hangsúlyozza az arcot, a buli végére mindenetek csillámporos lesz és nagyon nehezen távolítható el.”

Chloe from the Woods
Dorottyánál a fesztiválruhák kiválasztásában a nőiesebb vonal és hippi életérzés kombinációja a meghatározó. Pöttyös overalljához egy púderszínű mini táskát párosít, amelybe csak a legszükségesebb dolgokat rejti el. A szalmakalapját sem hagyja otthon, amely a napfény ellen is kiváló védelmet nyújt. Woodstock hangulatát tükrözve Dorottya egy harsány mintájú inghez bátran párosít egy csíkos minitáskát, amelyekhez egyszínű szoknyát vesz föl.
Dorottya fesztiváltippje: „Soha ne vegyetek fel papucsot, vagy nyitott szandált, mert nagyon koszos lesz a lábatok már az első órákban. Minden esetben válasszatok egy kisméretű oldaltáskát, amit magatok elé lógattok, így fokozottabban tudtok ügyelni az értékeitekre.”

(Fotók: B. Nagy Réka, Roses & Laces, Lina xx Panni, Chloe from the Woods
Ruhák és kiegészítő: www.fashiondays.hu)

 

Nincsenek megjegyzések: