2018. június 28., csütörtök

Hol találjuk Magyarország legfinomabb lángosát?
Valljuk be őszintén, a hőségben legszívesebben mindannyian a strandon, vízparton vagy egy kellemes hangulatú teraszon hűsölnénk. Az igazi nyári életérzés természetesen nem lehet teljes kedvenc nyári harapnivalónk, a lángos www.langosvoks.hu oldalon ismét a  lángosrajongók kedvenc lángosozóit keresi a Vénusz. A nyertesekre ezúttal is összesen 1500 liter napraforgó-étolaj nyeremény vár, amelyben ropogósra süthetik egyik kedvenc ételünket.
nélkül. Így hát júniussal nem csupán a nyári szezon vette kezdetét, hanem a Vénusz Lángos Voks verseny is, amely keretén belül a


Bizonyára mindannyiunknak vannak kedvenc lángos-lelőhelyei, legyen ez akár a Balaton-parton, egy fővárosi strandon vagy az ország bármely pontján egy nyüzsgő piacon. Éppen ezért az immár hetedik alkalommal megrendezett Vénusz Lángos Voks célja nem más, mint hogy felkutassa a rajongók kedvenc lángossütőit. Az adatbázisban lévő lángosozókra szavazni a www.langosvoks.hu oldalon leheti, illetve a listában még nem szereplő új kedvencünk jelölésére is itt van lehetőség. Amennyiben pedig új lángosozókat szeretnénk kipróbálni, a több mint 400 regisztrált helyet tartalmazó adatbázisban akár régiókra lebontva is keresgélhetünk, hogy semmiképpen ne teljen el ez a nyár sem finom lángos nélkül.
Nem titok, hogy kedvenc nyári ételünk elengedhetetlen alapanyaga az aranyló napraforgóolaj, amellyel a Vénusz idén is megjutalmazza a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángossütőket. A lángosozók számára a tét igen nagy idén is, hiszen az aranyérmes lángosbüfét a „Vénusz kedvenc lángosozója 2018” megtisztelő cím mellett 500 liter Vénusz napraforgó-étolajjal jutalmazzák. Továbbá a dobogó második fokára kerülő lángossütő 300 liter, míg a harmadik helyezett 200 liter napraforgó-étolaj boldog tulajdonosa lesz. 
A Balaton környékéről sem szabad elfeledkeznünk, ha lángosról van szó, hiszen az étel neve mára szinte egybeforrt egyik kedvenc nyári úticélunkkal. Az ország legnagyobb tava körül kiemelten sok büfé működik, amelyek közül a Vénusz idén is különdíjban részesíti a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángossütőt. Kíváncsian várjuk, ebben az évben ki nyeri el a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2018” kitüntetést és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj díjat.
A verseny 2018. június 7-től augusztus 31-ig tart, így egészen nyár végéig lehetőségünk nyílik szavazni kedvenc helyeinkre a www.langosvoks.hu oldalon. Természetesen a szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a Vénusz közöttük öt egyedi, lángos mintás ajándékcsomagot sorsol ki.
Amennyiben tehát úgy érezzük, hogy megtaláltuk az „Igazit”, vagy akár több emlékezetes lángosozót fedezünk fel idén nyáron, ne felejtsük el leadni rájuk voksunkat. Ha pedig szívesen megmutatnánk közösségi média felületeinken is kedvenc nyári harapnivalónkat, akkor használjuk bátran a #lángosvoks és a #kedvenclángosom hashtageket.

 www.langosvoks.hu
 

Nincsenek megjegyzések: