2010. június 8., kedd

Hogyan teremtsük meg a Mama és baba éjszakai nyugalmát, feng shui technikával?



Feng shui módszereit gyakran alkalmazzák olyan esetekben is amikor a lakáson belül javítani kell az élet minőséget és megoldani olyan problémákat, amelyeket a negatív energia okozhat. Az alábbiakban a nyugodt alvás biztosítására kapunk választ olyan otthonok esetében, ahol kisbaba is van.

Ismerőseim életébe egy derűs áprilisi reggelen köszöntött be a boldogság: világra jött gyermekük, egy gyönyörű kisleány.



Rendkívül elfoglalt emberek lévén, rengeteg tevékenység és kötelezettség vette el az idejüket.

Négy hónappal a kislány megszületése után, miután már nagyon keveset aludtak éjszakánként, megkértek, hogy ellenőrizzem le a ház feng shui energiáját, hátha találunk valamilyen megoldást. Tudniilik baba nem volt jó alvó, sokat sírt, ami eléggé megtépázta a lelki és fizikai erejüket.

Ez történt a házban:

  • A gyerekszoba zsúfolásig volt fényes, színes tárgyakkal és elektromos szerkezetekkel. Ez rendkívül aktív, erős, sőt, zavaró feng shui energiát hozott létre.
  • A legsúlyosabb dolog a nagyon erős elektromágneses mező jelenléte volt, jóval a megengedett szint fölött, mely több forrásból származott: a matrac alá helyezett, a kisbaba szívműködését monitorizáló készülék-, valamint a babamonitor által kibocsátott energia hullámok, és a szomszédos szobában berendezett otthoni irodahelységből a vékony falon áthatoló nagyon erős sugárzások egymásra tevődéséből.
  • A babaágyat az ajtóval egyvonalban helyezték el. Bár nem volt túl közel az ajtóhoz, ez az elhelyezés mindenképp zavaró mennyiségű- és egy kisbaba számára túl erős feng shui energiaáramlással járt.
  • A szülők hálószobájában mindenhol a gyermek holmijainak sokasága hevert szanaszét, mint ahogy tele volt velük a ház minden zuga.

Ezt tettük a baba nyugalma érdekében:

  • Lemondtunk a gyermekfelügyelő szerkezetekről (ezek többsége, amúgy is nélkülözhető) és ezáltal csökkentettük az elektromágneses terek erősségét. Ugyanakkor a gyerekszobát az otthoni irodától távolabb rendeztük be.
  • A szülők hálószobája visszanyerte eredeti funkcióját, olyanná tettük, ahogyan ki kell néznie intim pillanatokat élvező felnőttek hálószobájának, akik pihenni, aludni tudnak benne. A gyermek holmijait szekrénybe-, polcokra tettük, így már nem befolyásolták a hálószoba energiájának természetes áramlását.
  • Ugyanígy jártunk el a lakás többi részében is - nappali szoba, konyha/ebédlő, irodahelység, előszoba- úgy rendeztük el a kislány holmijait, hogy ne töltsenek meg minden zugot, ne befolyásolják a hangulatot, a harmóniát.

Íme, az eredmény a feng shui alkalmazása után:

Csupán néhány éjszaka múltán, megtudtam, hogy a család minden tagja tökéletesen alszik. A szülők kiegyensúlyozattabbak, és derűlátóbbak jövőjüket illetően, a feleség pedig megváltoztatta azt a szilárd elhatározását, miszerint nem vállal több gyereket!

Nincsenek megjegyzések: