2010. június 8., kedd

Hogyan teremtsük meg a Mama és baba éjszakai nyugalmát, feng shui technikával?



Feng shui módszereit gyakran alkalmazzák olyan esetekben is amikor a lakáson belül javítani kell az élet minőséget és megoldani olyan problémákat, amelyeket a negatív energia okozhat. Az alábbiakban a nyugodt alvás biztosítására kapunk választ olyan otthonok esetében, ahol kisbaba is van.

Ismerőseim életébe egy derűs áprilisi reggelen köszöntött be a boldogság: világra jött gyermekük, egy gyönyörű kisleány.



Rendkívül elfoglalt emberek lévén, rengeteg tevékenység és kötelezettség vette el az idejüket.

Négy hónappal a kislány megszületése után, miután már nagyon keveset aludtak éjszakánként, megkértek, hogy ellenőrizzem le a ház feng shui energiáját, hátha találunk valamilyen megoldást. Tudniilik baba nem volt jó alvó, sokat sírt, ami eléggé megtépázta a lelki és fizikai erejüket.

Ez történt a házban:

  • A gyerekszoba zsúfolásig volt fényes, színes tárgyakkal és elektromos szerkezetekkel. Ez rendkívül aktív, erős, sőt, zavaró feng shui energiát hozott létre.
  • A legsúlyosabb dolog a nagyon erős elektromágneses mező jelenléte volt, jóval a megengedett szint fölött, mely több forrásból származott: a matrac alá helyezett, a kisbaba szívműködését monitorizáló készülék-, valamint a babamonitor által kibocsátott energia hullámok, és a szomszédos szobában berendezett otthoni irodahelységből a vékony falon áthatoló nagyon erős sugárzások egymásra tevődéséből.
  • A babaágyat az ajtóval egyvonalban helyezték el. Bár nem volt túl közel az ajtóhoz, ez az elhelyezés mindenképp zavaró mennyiségű- és egy kisbaba számára túl erős feng shui energiaáramlással járt.
  • A szülők hálószobájában mindenhol a gyermek holmijainak sokasága hevert szanaszét, mint ahogy tele volt velük a ház minden zuga.

Ezt tettük a baba nyugalma érdekében:

  • Lemondtunk a gyermekfelügyelő szerkezetekről (ezek többsége, amúgy is nélkülözhető) és ezáltal csökkentettük az elektromágneses terek erősségét. Ugyanakkor a gyerekszobát az otthoni irodától távolabb rendeztük be.
  • A szülők hálószobája visszanyerte eredeti funkcióját, olyanná tettük, ahogyan ki kell néznie intim pillanatokat élvező felnőttek hálószobájának, akik pihenni, aludni tudnak benne. A gyermek holmijait szekrénybe-, polcokra tettük, így már nem befolyásolták a hálószoba energiájának természetes áramlását.
  • Ugyanígy jártunk el a lakás többi részében is - nappali szoba, konyha/ebédlő, irodahelység, előszoba- úgy rendeztük el a kislány holmijait, hogy ne töltsenek meg minden zugot, ne befolyásolják a hangulatot, a harmóniát.

Íme, az eredmény a feng shui alkalmazása után:

Csupán néhány éjszaka múltán, megtudtam, hogy a család minden tagja tökéletesen alszik. A szülők kiegyensúlyozattabbak, és derűlátóbbak jövőjüket illetően, a feleség pedig megváltoztatta azt a szilárd elhatározását, miszerint nem vállal több gyereket!

1 megjegyzés:

Raul Gonzales írta...

Hi,iºam Raul from Madrid,Spain,you did a nice job with this website,i like your articles and you photos,i will visit you again soon to see the new post,maybe you want to visit some of my sites
Nehoiu online ,Nehoiu is a beautiful town in Romania, Marketing This is one of my bussines, Asesinos seriales ,this is a blog about serial killers, Directorio web SEO ,this is a free but with reciprocal link web directories where you can submit you sites,i hope you will find it usefull.bye bye