2016. december 11., vasárnap

„Mindenki Karácsonya” a WestEnd City Center Cinema City mozitermében
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és támogató partnerei 300 nélkülöző gyermeknek varázsolnak igazi karácsonyt.

December 13-án a WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében 300 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek rendez karácsonyi ünnepséget az NGYSZ és támogató partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhatnak!

Szerdán 13 órától várakozással teli gyermekek népesítik be a WestEnd City Centerben található Cinema City mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre kerül sor, hanem a kicsiket egy különleges karácsonyi programmal várják a szervezők a Budapesti Operettszínház sztárjaival és a Mikulással közösen.

A Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből érkező gyermekek számára teszik szebbé az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat.

A Budapesti Operettszínház sztárjai évről-évre ingyen vállalják a fellépést és gondoskodnak a vidám hangulatról. Kerényi Miklós Máté, Kardffy Aisha, Lévai Enikő, Simon Panna és Horváth Dániel musicalekből énekelnek részleteket. Közben dolgoznak az arcfestők is: ecsetjük nyomán a gyerekek mese- és rajzfilmhősökké változhatnak.

A karácsonyi csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legnagyobb és legrégebbi támogatója, az OTP Bank, továbbá a WestEnd City Center töltik meg ajándékokkal.

Idén az OTP Bank különleges ajándékkal készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. A Bank munkatársai által felajánlott és személyes üzeneteikkel ellátott gyerekkönyvekkel szeretnék az olvasás élményét ajándékozni. Az akcióhoz - melyben 858 könyv gyűlt össze - ismert emberek is csatlakoztak egy-egy kedves üzenettel ellátott könyvvel: Szilágyi Áron, Zorán, Lackfi János, és a Punnany Massif zenekarból ismert Wolfie, azaz Farkas Roland.

A musical-előadás után, 14 órától, Harrach Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alelnöke, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója és Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője ajándékozza meg a gyerekeket.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata, a WestEnd City Center támogatásával 1990 óta minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya" elnevezésű rendezvényét.

A rendezők idén köszönetet mondanak a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Mattel Toys Hungary Kft.-nek, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Kovács és Szalay Sütő és Édesipari Kft.-nek, a Penny Market-nek, a Minimax-nak, a Graph-Art Kft-nek, a Bombinak a Nők Lapja Gyerek magazinnak, a Maxxon Europe-nak és a jatekbolt.hu-nak, hogy ajándékaikkal gazdaggá és emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.

„Mindenki Karácsonya"

http://www.gyermekmento.hu

Forrás: EuroAstra

 

Nincsenek megjegyzések: