2015. december 14., hétfő

Dekorációs ötletek karácsonyra





Így öltöztesse ünneplőbe az otthonát!


A karácsonyi készülődés egyik legszebb része, mikor otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük. Érdemes a klasszikus piros-arany színvilágon túl is gondolkodni és akár vintage vagy fa-anyagú dekorációkat is kombinálni.



Domonkos Nikolettától, a MOM Park Butlers szakemberétől most új tippeket kaphat lakása feldíszítéséhez.
Púder színű és vintage díszek a karácsonyfára

A karácsonyi színek örök klasszikusainak számítanak az arany, a piros és a zöld különböző árnyalatai. Ha mégis friss és stílusos megoldásra vágyik, akkor válasszon egyet a fából készült, vintage, púder színű vagy teljesen áttetsző gömbök közül, amelyek együtt is tökéletesen mutatnak. „Idén újdonságnak számít, hogy a karácsonyfa díszeivel is kedveskedhetünk szeretteinknek, ugyanis már üzenetekkel ellátott gömbök közül is válogathatunk" - mondta el Domonkos Nikoletta.
Így terítse meg az ünnepi asztalt!

Az ünnepi asztalt nem csak egy-egy mécses- vagy gyertyatartóval dobhatja fel, hanem például érdemes egy szép süteményes tálalót megtölteni gömbökkel vagy akár arany festékkel befújt tobozzal, faágakkal. Még meghittebbé varázsolhatja a karácsonyi vacsorát, ha a tányérok és evőeszközök között elhelyez néhány csillámot, fenyőágat, de a színes angyalkák, kis figurák is jól mutatnak.
Teremtsen karácsonyi hangulatot az egész lakásban!

A fa és asztal mellett a lakás több pontját is karácsonyi díszbe öltöztetheti. Használja ki a tükröket és helyezzen föléjük nagyobb csillogó díszt, ami igazi szikrázó hatást ad, ha ráesik a fény. Az ízlésesen összeállított koszorúk tökéletesen mutatnak a kandallók fölött vagy a nappali falán, az igazi fenyőágak pedig gondoskodnak róla, hogy mindig kellemes illat legyen.
Akár a hagyományosabb színeket és formavilágot kedveli, akár szívesen kísérletezik új megoldásokkal, érdemes kikérni szakemberek tanácsát, hogy igazán stílusossá és meghitté varázsolhassa otthonát az ünnepekre.
https://www.facebook.com/BUTLERS-Mom-Park-202312053147892
Lantai József - EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: