2015. december 28., hétfő

„Csontváry Géniusza - A magányos cédrus"




A MÁV-START és a GYSEV  a december 31-éig tartó „Csontváry Géniusza - A magányos cédrus" kiállításra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi vasútállomásról a Déli, Nyugati, Keleti és Kelenföld pályaudvarra.


 
A kedvezményes árú menetjeggyel az odautazást legkorábban november 10-én nulla órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. január 1-jén éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával. A kedvezményes retúrjegy kizárólag belföldi utazásra és csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályon történő utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a vasúti jegy mellett a megvásárolt belépőjegyet is felmutatja az utas, vagy a vonatjegyét lebélyegezteti a kiállítás helyszínén (Budapest, Dísz tér 17.).
Csontváry Kosztka Tivadar (1853-1919) a modern magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású alakja. Több évnyi előkészítést követően nyílt meg a festőművész átfogó életmű-kiállítása a Budai Várban, a Honvéd Főparancsnokság épületében. A tárlat 2015. december 31-ig hétfőtől vasárnapig, 10 órától 18 óráig látogatható. 
 

Nincsenek megjegyzések: