2016. március 7., hétfő

Nőnapi meglepetés: férfiak a konyhában!
Egy nagy csokor virág, parfüm, csokoládé, apró kiegészítő - a megszokott nőnapi ajándékok. És mi van, ha idén egy kicsit változtatunk, újítunk, és saját készítésű finomsággal lepjük meg a szeretett nőt? A Bonduelle séfje készült erre az alkalomra, összegyűjtött olyan recepteket, amelyekkel könnyedén megbírkózik bármelyik férfi.
„A nemzetközi nőnap alkalmából a férfiak - kortól függetlenül - a világ minden sarkában a nők iránti tiszteletüket és becsületüket fejezik ki. Egy igazi kedveskedős nap, ilyenkor mindenki igyekszik a maga módján meglepetést szerezni. Tapasztalatból mondhatom, egy saját készítésű finomsággal mindig nyert ügye van egy férfinak. A nők különben is szeretik, amikor a férfiak sürögnek-forognak a konyhában. Az alábbi recepteket bátran ajánlom." - fogalmazott Hargitai György, a Bonduelle séfje.

 A sült csicseriborsó saláta elkészítéshez maximum 15 perc szükséges, uzsonnára, vacsorára fogyasztható. A Bonduelle honlapján könnyen követhető receptvideó segítségével a konyhában kevésbé gyakorlottak is el tudják készíteni.

http://www.bonduelle.hu/recept/sult_csicseriborso_salata-234

Ugyancsak uzsonnára, vacsorára kevés hozzávalóval mégis finom, ízletes különlegesség a brokkolikrémes sült kenyér, vagy a brokkolis ricotta-torta.

http://www.bonduelle.hu/recept/brokkolikremes_sult_kenyer-235

http://www.bonduelle.hu/recept/brokkolis_ricottatorta-152

A kísérletező kedvűeknek, akik nem riadnak vissza egy picit több munkától, ajánljuk a kukoricapürét grillezett garnélával.

http://www.bonduelle.hu/recept/kukoricapure_grillezett_garnelaval-209
Tény és való, a férfiak ritkábban főznek, de ha egyszer elszánják magukat, még a legegyszerűbb fogást is lelkesen, kifogástalan fűszerezéssel készítik el. Lehet, hogy a főzés több időt vesz igénybe, de a végeredmény finom. Ne feledjük, a mesterszakácsok legtöbbje is férfi. A közelgő nőnap egy újabb alkalom a bizonyításra, úgyhogy főzésre fel!

www.bonduelle.hu
 

Nincsenek megjegyzések: