2019. május 11., szombat

Megérkezett a Sprite zero menta
.

Nem tehetünk róla, de a tavasz utolsó heteiben már másra sem tudunk gondolni, mint a nyárra. A határtalan szabadság és a felhőtlen szórakozás évszakához a Coca-Cola pedig nem mást hozott el, mint a szezonhoz tökéletesen passzoló Sprite zero menta üdítőitalt. Az alakunk miatt egyáltalán nem kell aggódnunk, ugyanis az új Sprite teljesen cukormentes.


A tavasz végének közeledtével szinte visszatarthatatlanul szállnak gondolataink a felszabadult nyári napok felé. Bármennyire is szeretnénk, az időt azonban nem gyorsíthatjuk fel, ám van valami, amivel mégis egy kicsit hamarabb átélhetjük az igazi gondtalanság érzését: már kapható a Sprite zero menta! A Coca-Cola Company világszerte, így Magyarországon is elkötelezte magát amellett, hogy segítsen fogyasztóinak cukorbevitelük csökkentésében. Az új Sprite zero menta is ehhez illeszkedik, hiszen nem tartalmaz cukrot.

Legyen szó kirándulásról, fesztiválról vagy egy baráti összejövetelről, a termékcsalád új variánsa tökéletesen passzol minden napszakhoz és eseményhez. A már jól ismert Sprite íz, megfűszerezve egy kis mentával és felfrissítve a citrom erejével – egy olyan kombináció, ami biztos felüdülést ad a legnagyobb hőségben is. És bár a nyárra még kicsit várnunk kell, a Sprite zero menta május elejétől már országszerte elérhető. A termék 0,5 literes kiszerelésben található meg a boltok polcain.
A menta azonban nem csak az italoknak lehet remek hozzávalója, de frisstő hatását más téren is alkalmazhatjuk.

TOP 3 menta-tipp:
-      A menta az ételeinknek is különleges zamatot ad. Maldon sóval megszórt, friss párolt borsóhoz pár mentalevélke keverve, majd lepürésítve a grill sajtokhoz vagy húsokhoz finom és könnyed köretként adható.
-      Ha gyümölcspüréhez mézet és egész mentalevélkéket keverünk, jégkrémformába öntve hűsítő nasit varázsolhatunk néhány mozdulattal.
-      Az ételeken túl érdemes kipróbálni arcpakolásként is. Apróra vágva, natúr joghurthoz keverve ápolja, frissíti az érzékeny bőrt, és a faggyútermelést is szabályozza.

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: