2019. május 20., hétfő

„Édenkert” a Vajdahunyadvárban




.

A ZEMA magyar porcelán és ékszermárka legújabb kollekcióját mutatták be május 16-án a Vajdahunyadvárban. A bemutatón hangsúlyt kaptak a Luxury és a Royal kollekciók, amelyek különleges, magas minőségű, exkluzív darabok. Témájuk az Édenkert, amely Magyarországon honos vadvirágok formájában jelenik meg a porcelán ékszereken.


A ZEMA porcelán ékszerház termékei mind saját tervezésű és kivitelezésű darabokból állnak, amelyek manufakturális gyártással a családi vállalkozás pálházi üzemében készülnek. A márka különlegessége, hogy az egyedi forma- és mintavilágú termékpaletta minden egyes darabja porcelánkészítő szakemberek keze munkáját dicséri. A ZEMA saját terveit követően a kezdeti formákat szobrászművészek készítik, majd ezt követően az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik.

A prémium minőségű ékszerek további védjegye, hogy a termékeket 21 karátos arany, valamint 23 karátos platina elemek díszítik. A márka termékkínálatában a magyar kultúra és tradíció hangsúlyos szerepe is megfigyelhető, amely a kollekciók sajátos mögöttes tartalmát és célját hivatott tükrözni: származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és ennek továbbítása a jelen generáció felé. Ennek köszönhetően a ZEMA 2014-ben elnyerte a Nemzeti Érték-címet, 2017-ben pedig a New York-i Fashion Week-en mutatkozott be a hazai brand.

Az Édenkert kollekció bemutatása
A márka a legújabb kollekciójával minden évben a tavasz beköszöntével rukkol elő. Jó hír ez az ékszerház szerelmeseinek, hiszen az Édenkert néven debütáló kollekció a Magyarországon honos vadvirágokat jeleníti meg luxus kivitelben az egyedi, kézzel készített porcelán ékszereken. Újdonság még, hogy a korábbi, Barokk- és Szecesszió-kollekciók darabjai, új luxus kivitelben idén is visszaköszöntek a kifutón.

Az exkluzív ékszer-bemutatónak a tavalyi évhez hasonlóan idén is a varázslatos Vajdahunyad vára adott hont, ahol a koncepciónak megfelelően, egy est erejéig minden virágba borult. A dekoráción keresztül az ételeken át szinte mindenhol megjelentek a vadvirágok. A márkát azoknak a hölgyeknek ajánlják, akiket megérintenek a természet színei, vagy a fent említett korok finom vonalai. Különleges élményt jelent az Édenkert kollekció darabjainak a viselése azok számára is, akik érzékenyek a szépre és a kézi munka értékére, ugyanis egy-egy darab elkészítése több napot vesz igénybe, a végleges termék elkészülése akár 1-2 hétig is eltarthat.

Sztárok az Édenkertben
Az Édenkert kollekció gyönyörű darabjait a modellek mellett magyar hírességek is viselték az est folyamán. Az ékszereket többek között Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Koroknyai Virág, Madár Veronika, Bódi Magdi, Babits Marcella, Zoltán Erika, Nyertes Zsuzsa, Csomor Csilla, Bényi Ildikó mutatták be, továbbá a márka meglepetéssel is készült a vendégek részére.

A rendezvényen köszöntőt mondott V. Németh Zsolt agrárminiszteri biztos, fővédnök Szíjjártó-Nagy Szilvia, az est háziasszonya dr. Csisztu Zsuzsa volt. Az est sztárfellépője Keresztes Ildikó. A ZEMA kreatív designere és tulajdonosa Papp Erzsébet.

Az ékszerek szerelmesei a ZEMA budapesti show-roomjában és webáruházában kedvükre szemezgethetnek a különlegesebbnél különlegesebb darabok között.




Nincsenek megjegyzések: