2016. március 5., szombat

Kultúra és élmény az Utazás kiállításon




Kösse össze budapesti nyaralását színes kulturális programokkal és élményekkel, aludjon Budapesten színház- vagy koncertjeggyel! 



Minden eddiginél gazdagabb kulturális kínálattal várja a látogatókat 2016. március 3. és 6 között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett Utazás kiállítás, ahol a külföldi országok mellett idén Budapest is díszvendégi rangot kapott, és ajánlataival kiemelten képviselteti magát. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjén már nemcsak az utazásainkat, hanem az azokhoz kapcsolódó kulturális élményeinket is megtervezhetjük a Budapest-standnál.

2016-ban a „Budapest vendégül látja Magyarországot" szlogennel rendezik meg a 39. Utazás kiállítást, amely évről évre több, közel negyvenezer érdeklődőt vonz. Idén a több száz hazai és nemzetközi kiállító között 500 négyzetméteren mutatkozik be a főváros a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében. A Budapesti Nyári Fesztivál és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös standján minden eddiginél gazdagabb kulturális kínálat és számos különleges ajánlat, köztük komplex turisztikai csomagajánlatok is várják az érdeklődőket.

A kiállításon bemutatkozik a Szabad Tér Színház és az IBUSZ közös, Ötcsillagos Nyári Éjszakák Budapesten kultúracsomagja, amely 12 nyári hétvégére kínál szuperprodukciókat, szállást és élményszolgáltatásokat. A többféle árkategóriában elérhető csomagok a legminőségibb kulturális szórakozási lehetőségeket ötvözik a kényelmes szállodai szolgáltatással és a gondtalan nyaralással, mindezt rendkívül kedvező áron. A komplex csomagajánlatok nemcsak a Budapestre látogató turistáknak, hanem akár budapesti lakosoknak is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak a nyári hétvégékre.

A bármely IBUSZ-irodában és online is elérhető csomagajánlatok tartalmaznak:
- VIP színházjegyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira
- belépőjegyet a 105 éves Margitszigeti Víztorony kilátóba
- 2 éjszakát 3, 4 vagy 5 csillagos szállodában reggelivel
- retúr hajójegyet a Színházi hajójáratra
- welcome italt
- további 25% extra kedvezményeket

A Budapesti Nyári Fesztivál 2016-ban a romantika jegyében összeállított programmal várja a vendégeket. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a legnevesebb hazai művészek - Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos - mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint Yuja Wang kínai zongoravirtuóz, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, James Valenti operaénekesek, Stacey Kent jazzdíva, Stanley Jordan gitárművész valamint a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertje után bemutatják Verdi legnépszerűbb operáit, a Traviatát és Otellót, valamint a Rómeó és Júlia balettet, a Két veronai nemes című Shakespeare-komédiát és az Evita musicalt. Újdonságként 3 tenor operagálát hirdetnek, de lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi koncert is.

Az ország leghosszabb és legszínesebb összművészeti fesztiválja az Utazás kiállításon a nemrég megjelent új kommunikációs eszközét is népszerűsíti, amellyel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen juthatnak hozzá az érdeklődők minden információhoz és a belépőjegyekhez. Mindazok, aki március 4. és 7. között vásárolnak a bármelyik mobiláruházból ingyenesen letölthető Budapesti Nyári Fesztivál mobilalkalmazással, részt vesznek egy nyereményjátékon, amelynek díja egy két főre szóló szállodai éjszaka a négycsillagos, dunai panorámájú Novotel Budapest Danube hotelben.

Látogasson el az Utazás kiállításra, és keresse a Budapest-standot, ahol nemcsak tájékozódhat a kulturális csomagajánlatokról és Budapest legjobb programjairól, hanem interaktív játékokkal még több kedvezményt és ajándékot szerezhet a nyári programokhoz.

www.szabadter.hu
http://www.ibusz.hu/d/budapesti-nyari-fesztival-2016


Lantai József - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: