Idén a sonka, torma, piros tojás és sütemény hegyek mellé Keresztes Ferenc néhány igazán különleges kreációt álmodott meg húsvétra. A Cafe the Paris világbajnok mixere a finnek kedvenc vodkájával ötvözte molekuláris koktéljait, amelyek az északi nép húsvéti szokásaihoz híven kissé boszorkányosra sikerültek. Íme a három fondorlatos recept!
Fekete gyöngyös vodka shot
- 4 cl Finlandia vodka
- por állagú alga
- tintahal festék
Narancsos vodkakaviár
- Finlandia vodka
- frissen facsart narancslé
- por állagú alga
- tintahal festék
- szervírozáshoz: japán kanál
- díszítéshez: fekete ribizli
Aranyló mangó hab vodkával
- 4 cl Finlandia vodka
- 10 cl prosecco
- hideg espuma habkötő
- 2 és fél cl mangó püré
- 10 dkg friss mangó
- por állagú alga
- tintahal festék
- díszítéshez: arany mangó pehely
Egészségükre!
http://www.finlandia.com/en
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése