2019. január 20., vasárnap

Megnyitott Budapest legnagyobb cukormentes cukrászdája




.

Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét. 

Hatalmas átalakításon esett a budapestiek egyik kedvenc sütizője. A Fitlife Cukormentes Cukrászda tágasabb térrel, több ülőhellyel és egészségtudatos berendezésekkel várja az édességre vágyókat 2019-ben.
Minden év elején rengetegen fogadják meg, hogy áttérnek az egészséges életmódra. Az emberek többsége ilyenkor jobban odafigyel az étkezésére és rendszeresen eljár sportolni. Mivel a kutatások szerint 21 nap szükséges ahhoz, hogy valami szokássá váljon az életünkben, a Fitlife Cukormentes Cukrászda most egy rendkívüli akcióval próbál segíteni vendégeinek a fogadalmak betartásában.
Fekete Márton, a Fitlife tulajdonosa arról beszélt, az egészséges táplálkozás nagyon fontos, a jó anyagcseréhez elengedhetetlen a rendszeresen testmozgás is. Emiatt is döntöttek úgy, hogy a cukrászdában a szobabiciklivel kicsit mozgásra ösztönzik a vendégeket.
Az újév kezdetén sokan odafigyelnek a testükre, elkezdenek mozogni és normálisan táplálkozni. Ez sokszor nehéz kihívás, de a sportolással akkor sem szabad felhagyni, ha jön egy kis hideg vagy már csökken a motiváció. Sokan rég elfelejtették, hogy milyen jó is a testnek egy kis mozgás. Így összehoztuk ezt a két dolgot: a mozgást és a tudatos nassolást” – mondta Fekete Márton.
Amíg nincs komolyabb baj, addig az emberek többsége sajnos nem veszi komolyan a táplálkozás fontosságát. A finomított fehércukor a legfőbb oka napjaink legsúlyosabb betegségeinek, de tudatossággal és az egyensúlyra való törekvéssel nagyon sokat tehetünk az egészségünkért.
A Fitlife Cukormentes Cukrászda teljes cukrászdaélményt próbál nyújtani úgy, hogy közben minden cukormentes a tortaszeletektől, az önteteken át egészen a forró csokikig. A Király utcai cukrászdában tehát a csalónapján is bárki büntetlenül választhat a közel harminc féle süteményből.
„Szeretnénk elérni, hogy minél többen sütizhessenek gondtalanul az esetleges betegségük vagy étel-intoleranciájuk ellenére. Mindezt könnyedén, jó érzéssel és kényelmes környezetben. Másrészt nekünk is nagy öröm, amikor egy családi születésnapon vagy baráti összejövetelen mindenki nyugodtan ehet a tortából negatív egészségügyi következmények nélkül: cukobetegek, glutén- és laktózérzékenyek egyaránt” – tette hozzá a tulajdonos.
A cukrászda webshopján ( www.fitlifebudapest.hu ) a szűrök segítségéve mindenki kiválaszthatja a számára ideális édességet és pár kattintással rendelhet is belőlük.

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: