2017. december 11., hétfő

Megérkezett az Egy szerelem gasztronómiája előzetese




.

December 14-én tűzi műsorára a Duna TV az Egy szerelem gasztronómiája című zenés, romantikus filmvígjátékot, amelynek előzetese már elérhető. A film utómunkálatait még nyáron fejezte be Madarász Isti rendező.


„Remélhetőleg egy szerethető filmet készítettünk, hiszen ki ne szeretne jókat enni, és kit ne nyűgözne le ahogy két teljesen ellentétes ember egymásba szeret a képernyőn! Az Egy szerelem gasztronómiája  a régi, 60-as, 70-es évek filmjeire jellemző, kissé naiv de nagyon népszerű történeteket idézi meg. Ezt a hagyományt élesztjük fel 21. századi ritmusban, modern köntösben, a mai közönség ízléséhez és elvárásaihoz igazítva” – mondja Madarász Isti, a film rendezője.

Az extravagáns séf és vendéglője személyzenétek viharos mindennapjait elmesélő, valamint a séf konyhájában dúló szerelmi bonyodalmakat humoros formában feldolgozó történet főbb szerepeiben Bereczki Zoltánt és Balla Esztert láthatjuk majd. Bereczki pályáján ráadásul különösen izgalmas fejezetet nyithat, hiszen számára ez az első olyan film, amiben főszerepet kapott.

„Én biztosan beleszerettem a forgatásba, de hogy a film szeret-e engem, az majd még kiderül. Mindenesetre, régi álmom teljesült, amikor Madarász Isti felkért a szerepre. Profi filmes stáb kellős közepén találtam magam pillanatok alatt” – monda Bereczki a tévéfilm bemutatója kapcsán.

Segal Viktor séf gasztro-tanácsadóként csatlakozott egy tévéfilm forgatásához. Feladata a volt, Bereczki Zoltánnak főzőleckéket adjon, és megtanítsa arra, hogy viselkedik a konyhában egy vérbeli szakács.

„A séfeket mindenki szereti, mert vagányak, izgalmasak, szexik, mindenféle titkok tudói – elég csak Jamie Oliver vagy Gordon Ramsey hatalmas népszerűségére gondolni. Nem volt kérdés, hogy a hazai pályáról Segál Viktort kell megnyerni a csapatunkba” – tette hozzá Madarász Isti, rendező.

Az Egy szerelem gasztronómiája a Duna TV számára készült, 90 perces tévéfilm, amelyhez a televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártására meghirdetett pályázaton nyertek támogatást az alkotók, 2016 júniusában. Madarász Isti a vígjátéki elemeket tartalmazó, zenés-gasztromantikus filmmel a nagy sikerű Rejtő-adaptáció, A fekete múmia átka által kijelölt úton halad tovább. Célja, hogy népszerű, szórakoztató, könnyed, ám mégis értékes televíziós tartalmat készítsen a magyar nézőknek. A film forgatókönyvét Hegedűs Bálint, a Kincsem és a Liza, a rókatündér forgatókönyvírója írta, producere Hidasi Dalma (Extreme Film).

https://www.facebook.com/egyszerelemgasztronomiaja
https://youtu.be/_cNZ7dywwzA
http://extremefilm.com

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: