2017. december 29., péntek

Bontonfilm januári megjelenések




.

Az új év első hónapjára is csupa izgalmas megjelenéssel készül a Bontonfilm. Érkezik DVD-n, Blu-rayen és limitált, fémdobozos kiadvány formájában is a nagy sikerű Kingsman: A titkos szolgálat eszelősen szórakoztató folytatása, a Kingsman: Aranykör.


A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei eddig sikerrel védték meg bolygónkat a hatalommániás gonoszoktól. Most azonban felbukkan egy új ellenség, aki csapdába csalja a csapatot és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást, ők Amerikába menekülnek, ahol egy szervezetükhöz hasonló helyi cég, a Statesman embere várja őket. Együtt vágnak neki kemény és veszélyes feladatuknak: a világ megmentésének – ez úgy tűnik, kezd Töki szokásává válni… A Kingsman: Aranykörben sem maradhatott el a sztárparádé: Taron Egerton, Mark Strong és Colin Firth mellé ezúttal Julianne Moore, Halle Berry, valamint Elton John, Channing Tatum és Jeff Bridges csatlakozott.

Megjelenik Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély) izgalmas és humoros filmje: a Barry Seal – A beszállító egy szélhámos elképesztő igaz történetét dolgozza fel, a főszerepben Tom Cruise-zal. A film DVD-n, Blu-rayen és limitált, fémdobozos formában lesz kapható, csak úgy, mint a Stephen King világsikerű regénysorozata alapján készült A Setét Torony, amelyben Roland Deschain (Idris Elba), az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere küzd meg az ördögi Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. Ha ugyanis az univerzum tengelyeként szolgáló építmény egyszer összeomlik, minden létező világ sötétségbe borul és szörnyek martaléka lesz. A mindent eldöntő, utolsó csatában Roland lovaghoz egy különleges képességekkel bíró fiú, Jake (Tom Taylor) csatlakozik – csak ők akadályozhatják meg a feketébe öltözött ember világokat elpusztító tervének valóra válását.

Érkezik DVD-n és Blu-rayen a Csábítás: Thomas Cullinan fojtogató atmoszférájú regényéből az Oscar®-díjas Sofia Coppola rendezett bizsergetően izgalmas thrillert, melynek főszerepében olyan nagyszerű színészeket láthatunk, mint Colin Farrell, Elle Fanning, Nicole Kidman és Kirsten Dunst. Az amerikai polgárháború idején járunk. Egy virginiai bentlakásos leányiskola szigorú mindennapjainak rendje felborul, amikor befogadnak egy sebesült északi katonát, aki minden megmaradt erejével igyekszik belopni magát az ott élő magányos nők szívébe. A ház egy csapásra megtelik szexuális feszültséggel és a nők előbb egymás, majd a katona ellen fordulnak...

Jön még Valerian és Laureline, a kormány különleges ügynökeinek elképesztően látványos és fantáziadús kalandja is DVD-n, valamint Blu-rayen: a Valerian és az ezer bolygó városa Luc Besson visszatérése kedvenc műfajához, a sci-fihez. A rendező egy különleges utazásra hív minket a valóságon túlra, Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregénysorozata nyomán. Valerian és Laureline, a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja a lányt, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve társa kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alfába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alfa 17 millió lakosa összekovácsolódott és egyesítették képességeiket, valamint technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alfán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

A DVD-n megjelenő Logan Lucky főszereplői őrült tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják megfújni a futam idején. Az Oscar®-díjas Steven Soderbergh nemcsak rendezőként, de operatőrként és vágóként is jegyzi a filmet, melynek testvérpárját Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street - A kopasz osztag) és Adam Driver (Paterson, Star Wars – Az ébredő erő) alakítják. A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy lepukkant kocsmában dolgozik csaposként, ahol ráadásul állandóan piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek kezükbe veszik a sorsukat és őrült tervet eszelnek ki. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

DVD-n érkezik Nancy Meyers (az Egyszerűen bonyolult, a Holiday és A kezdő producere) lányának első rendezése az Újra otthon, amelyben a válófélben lévő Alice (Reese Witherspoon) szűri össze a levet egy nála jóval fiatalabb férfival. A Késik a szüret egy kihagyhatatlan, akciódús, érzelemgazdag és látványos adaptációja John Steinbeck egyik legnagyszerűbb regényének, melynek főszerepét James Franco (A majmok bolygója: Lázadás) játssza – a film DVD-n és Blu-rayen jelenik meg. Egy másik könyvadaptáció is érkezik: A ferde ház Agatha Christie regényéből készült. A borzongatóan izgalmas, csavaros filmben egy fiatal magánnyomozó, Charles Hayward (Max Irons) érkezik a zűrzavaros Leonides család vidéki kúriájába, hogy egykori kedvese kérésének eleget téve kinyomozza a dúsgazdag családfő, Artistide halálának körülményeit.

Megjelenik egy eszementen humoros és durván korhatáros vígjáték: a Bővérű nővérek főszereplője három mocskos szájú, szemérmetlen apáca. Bocaccio Dekameronjának őrült átdolgozásában olyan komikusok szórakoztatják a közönséget, mint Alison Brie (A (sz)ex az oka mindennek), Aubrey Plaza (Mike és Dave esküvőhöz csajt keres), Kate Micucci (Agymenők-sorozat), John C. Reilly (Tesó-tusa) és Dave Franco (21 Jump Street – A kopasz osztag).

Az 1995-ös Jumanji is érkezik DVD-n, Blu-rayen, UHD-n és fémdobozos kiadvány formájában is. A Jumanji limitált, fémdobozos változata a csatolt artworkkel jelent meg.
Mikor az ifjú Alan Parrish kezébe egy titokzatos társasjáték akad, a fiú nem is sejti, mekkora erővel rendelkező kincsre bukkant, míg a játék a legjobb barátja, Sarah szeme láttára el nem repíti őt JUMANJI vad dzsungelébe! 26 évvel később Alan (Robin Williams) újra találkozik Sarah-val (Bobbie Hunt), és két fiatallal, Judyval (Kirsten Dunst) és Peterrel (Bradley Pierce) kiegészülve megpróbálnak túljárni a nagyhatalmú játék fondorlatain, és befejezni azt a játszmát, amit bő negyed évszázaddal ezelőtt kezdtek el.

https://www.facebook.com/bontonfilmhu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: