2016. május 2., hétfő

Tarol a hanyag elegancia




Reneszánszát éli a sportosan elegáns stílus, vagyis az athleisure. Most minden mindennel kombinálható, edzőcipő szoknyával, elegáns blézer melegítő nadrággal. Ám néhány szabályt azért itt sem árt szem előtt tartani. Ebben Kiss Szilád stylist volt a segítségünkre, aki az Arena Plaza legutóbbi Stílustitkok Workshopján kalauzolta el az érdeklődőket a sportos stílus rejtelmeiben.

Az elmúlt években a sportruhák az edzőtermeket elhagyva meghódították az utca divatját is. A szupermodellektől a hollywoodi sztárokig mindenki a lezser eleganciának hódol. Ezek azok az összeállítások, amik látszólag a legnagyobb hanyagsággal vannak kiválasztva, ám ha nem szeretnénk hibázni, fontos, hogy néhány szabályt betartsunk.
5+1 tipp a tökéletes sportos outfithez
1. Egy jó kezdet
Ha te is kipróbálnád a sportos stílust, a legbiztosabb, ha egy sportcipővel kezded! Egy klasszikus fehér darabbal nem lőhetsz mellé! Ezt kombinálhatod farmerrel és blézerrel, de akár szoknyával is. Arra kell csak figyelned, hogy ezek a lábbelik kissé rövidebbnek mutatják a lábad, ezért inkább szűk szoknyát válassz, vagy olyan farmert, aminek az alját lazán fel tudod hajtani!
2. Fő a kényelem!
Nem kell már szűk farmerekben feszengened egész nap, ha nincs kedved hozzá. Nyugodtan felvehetsz egy szabadidőnadrágot is, amit elegánsabb darabokkal kombinálhatsz: blézerrel, fehér inggel, magassarkúval. Ezzel egyszerre leszel sikkes és sportos is!
3. Színesen az igazi!
Ha már sikeresen beépítettél egy sneakert a gardróbodba, itt az ideje szintet lépni! Idén nyáron húzz élénk színű sportcipőt, amit egy monochrome szettel emelhetsz ki a legjobban!
4. Apró részletek
Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! A hátizsákok még sosem voltak ennyire divatosak, mint most! Rengeteg modell közül válogathatsz az ületekben, így valóban szinte bármihez viselheted, a hatás biztos, hogy friss és divatos lesz!
5. Egy csepp ragyogás!
Bármelyik sportos szettet elegánsabbá teheted egy kis metálos csillogással. Ez lehet egy ezüst baseball sapka, aranyszínű cipő, vagy egy fémes hatású póló is.
+1 tipp
Ha vásárolni indulsz, és nem tudod eldönteni, megvedd-e a kiszemelt darabot, gondold át, hogy van-e otthon a szekrényedben öt másik darab, amivel kombinálni tudod. Ha igen a válasz, már mehetsz is a kasszához!
www.arenaplaza.hu

Lantai József - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: