2016. május 6., péntek

Május 7-én elkészül az Évad Tortája




Kóstoljon bele a Miskolci Nemzeti Színház társulatával a következő évadba! Ahogy az előző években már megszokhatták a miskolciak, idén is látványos, mozgalmas szabadtéri programokkal hirdetik a jövő évi bemutatókat.

Ezúttal május 7-én várják majd a Déryné-kertbe az érdeklődőket, ahol elkészítik az Évad tortáját! Délelőtt a gyerekeké lesz a főszerep: arcfestés, jelmezpróba, kakaókoncert és mesesarok várja a kicsiket. Este pedig látványos épületfestés és örömkoncert Dolhai Attilával és a társulattal a Déryné kertben.

Az esti koncert közönségét megajándékozzák az évad karkötőjével.

Május 7-én kezdődik a bérletújítás és a bérletvásárlás is. Számos kedvezménnyel és ajándékkal várják aznap a vásárlókat: A május 7-én bérletet váltó nézők közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát. Sorsolás az esti koncert után. Az első 10 bérletvásárlót pedig ajándékcsomaggal jutalmazzák a Libri jóvoltából. Idén megéri bérletet váltani, hiszen a jövő évi bérletesek 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a Libri miskolci üzleteiben!

Május 7. Az Évad Tortája - Itt a helyem!

Részletes programok:
Délelőtti programok kicsiknek és nagyoknak!
Gyerekeknek: Arcfestés, jelmezpróba
10:00-11:00    Mesesarok: Hallgasd meg színészeink kedvenc meséjét!
A pillanat művészete: spontán absztrakciók a vásznon - Varga Zoltán színművész festőperformansza
11:00-12:00    Évadnyitó Szabadtéri Kakaókoncert: A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának és énekkarának műsora
12:00-12:30    Musical mesék: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában Közreműködik: a Miskolci Balett
12:30-13:00    Látványcukrászda a Falánk Fanny cukrászda jóvoltából: Kóstolj bele a következő évadba! Színészeink feltálalják a 2016-2017-es Évad Tortáját.

Esti programok:
21:30-21:45    Víziók az új évadról: Évadindító fényfestés
21:45-23:00    Örömkoncert a társulattal: Népszerű slágerek és ízelítő a következő évad zenés darabjaiból. Fellép: a Játszd újra, nem! a színház házizenekara.
Sztárvendég: Dolhai Attila

http://mnsz.hu

EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: