2016. május 30., hétfő

Önkénteseket keres a Budapesti Nyári Fesztivál




Ha érdekli a színház világa, és kíváncsi, hogyan állnak össze a nagyszínpadi szuperprodukciók, szeretne testközelből találkozni magyar és külföldi sztárokkal, ha a jövőben is ebben a közegben szeretne mozogni, amihez jól jönne egy ajánlólevél az ország egyik legnagyobb összművészeti fesztiváljától, és van szabad havi 8-12 órája a nyári szünetben, akkor jelentkezzen a Budapesti Nyári Fesztivál önkéntes programjába!

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. önkénteseket keres a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadoknál, illetve a Margitszigeti Víztoronynál végzendő, alkalmi segítő munkákra. Budapest legnagyobb nyári játszóhelyein 2016. június 10-től augusztus 31-ig több mint száz színházi előadás és koncert lesz látható, melyekre közel 80.000 látogatót várnak a szervezők. Az esti, nagyszínpadi programok előkészületeiben és lebonyolításában részt vevő, a színház, a művészetek és a kultúra iránt érdeklődő jelentkezőket keresnek, több munkakörben: helyszíni segítő, szórólapozás és plakátterjesztés, látogatók tájékoztatása, jegyirodai segítő, víztorony őrzés, vendégek fogadása és eligazítása, kérdőívezés, színházi hajójárat segítő.

Mindegyik munkakör betöltésében feltétel a jó kommunikációs és problémamegoldó készség, a rugalmasság, és hogy a jelölt megbízható és nyitott legyen az új feladatok iránt. A látogatóinformációs tevékenységnél középfokú, a jegyirodai és helyszíni segítő munkakörnél alapfokú angol nyelvtudás szükséges - további nyelvek ismerete és kulturális, színházi- vagy szervezői munkatapasztalat előnyt jelent.

A programban résztvevő önkéntesek tagjai lesznek a Budapesti Nyári Fesztivál baráti körének, másodmagukkal megnézhetik a fesztivál főpróbáit és előadásait, betekintést nyerhetnek a szabadtéri színpadok és a fesztivál működésébe, valamint a program végén ajánlólevelet kapnak. Mindezt egy lendületes csapatban, megújuló helyzetek és feladatok között, az ország legszebb és leghangulatosabb nyári színházaiban, a Margitsziget és a Városmajor szívében.

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap és önéletrajz megküldésével lehet, az onkentes@szabadter.hu címre.

Az első turnus jelentkezési határideje: 2016. június 5. éjfél. (A szervezők korlátozott számban tudnak jelentkezőket fogadni, érdemes minél előbb jelentkezni.)

Jelentkezési lap és feltételek, részletes munkaköri leírások a szabadter honlapon.

www.szabadter.hu


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: