2015. november 25., szerda

Ünnepi Antik Placc a Klauzál téri Vásárcsarnokban
Az Antik Placc ismét lépett egy nagy lépést előre. Átköltözik, és ünnepi kiadásba kezd most vasárnaptól. A több mint egyéves Placc már több tízezer látogatót vonzott, és több száz kiállítót.November 29-től a Klauzál téri Vásárcsarnokban várja látogatóit az Antik Placc vasárnaponként. A régiségek világa új köntösben, ünnepi kiadásokkal várja látogatóit!

Az eddig is színes, izgalmas, kulturális találkozóhelyként ismert belvárosi piac ünnepi fokozatba kapcsol, hogy még több kiállítóval és gasztronómiai élvezetekkel tegye különlegesebbé a karácsonyi időszakot.
A megújult, gyönyörű VII. kerületi Vásárcsarnok ideális helyszíne az adventi forgatagnak, aki kilátogat az a különleges ajándékötleteken, a kézműves és gasztronómiai termékeken túl, találkozhat őstermelőkkel, valamint megismerkedhet a régi mesterségek világával is, lakberendezési tárgyakkal és alkotóikkal, mindezt egy finom forralt bor és kellemes zene társaságában.

A szervezők várnak mindenkit szeretettel, aki az ajándékvásárlást és az ünnepi készülődést szeretné megfűszerezni egy különleges piaci hangulattal!

Antik Placc ünnepi kiadás tehát november 29-től vasárnaponként 10-17 óráig a Klauzál téri Vásárcsarnokban!

- Régiség, dizájn, retro, vintage vásár
- Restaurátorok, felújítók bemutatkozása
- Étel-ital
- Zene
- Ünnepi kiállítók
Az esemény ingyenes!

www.antikplacc.hu
https://www.facebook.com/events/515462795272016
https://www.facebook.com/antikplacc

Lantai József - EuroAatra

Nincsenek megjegyzések: