2015. november 14., szombat

Álomkabát a hideg időre




A hűvösebb napokon sem kell lemondania arról, hogy sikkes maradjon, a MOM Park stylistjaitól most megtudhatja, milyen kabátokat érdemes beszereznie. Idén a romantikustól egészen a sportosig találhat a trendeknek megfelelő meleg darabokat.

Romantikus elegancia

Az igazán csinos, romantikus viselet kedvelői imádni fogják a fekete-fehér, tyúklábmintás kabátot, amelyhez finom és letisztult kiegészítőket párosíthatunk. Magas sarkú bokacsizmával, egy stílusos szemüveggel, gyönyörű burgundi táskával és lágy, kötött anyagokkal kombinálva nemcsak irodai viseletként, de ünnepi alkalmakra is kitűnő választás.

Mindörökké díva

A metropolita szettet azoknak ajánljuk, akik igazán nőiesek és csinosak szeretnének maradni a szürke, hideg mindennapokon. Alapja egy mélybarna, csokoládé színű szőrmekabát, amelybe élvezet beburkolózni. Választhatunk hozzá világosabb vagy színben harmonizáló, élénk kiegészítőket, amelyek nyári hangulatot csempésznek majd öltözetünkbe. Bátran nyúljunk állatmintás darabokhoz, de igyekezzünk szépen kidolgozott elemeket választani, hogy megjelenésünk elegáns maradjon

Sportosan sikkes

A pufidzsekitől sokan tartanak, pedig számtalan módon kombinálható, melegen tart és tökéletes egy rohangálós naphoz. Csak a kiegészítőktől függ, hogy mennyire leszünk sportosak, lezserek benne. A maszkulin jelleget ellensúlyozhatjuk például egy könnyű nappali sminkkel, poncsószerű sállal vagy egy usankával. Mindezt feldobhatjuk egy vagány bakanccsal, melyben biztos, hogy könnyebben birkózunk meg a viszontagságos idővel.

Számtalan lehetőség kínálkozik, akár elegánsan, akár sportosan szeretne felöltözni. Amennyiben elveszne a trendek forgatagában, a MOM Park stylistjaihoz ellátogathat ingyenes tanácsadásért. Célszerű az időpontfoglalás.

http://www.mompark.hu/stylist-idopont-foglalas


Lantai József -EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: