2015. szeptember 23., szerda

Beválasztották a Spirit Hotelt a világ elit klubjába




Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis" díjat, a kiválóság címerét, amelyet évről évre a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiválóbb képviselői kaphatnak meg. Ezzel a sárvári luxushotel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába. 



Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a luxusmárkák egyik legrangosabb elismerésének számító Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis" díját, mellyel a lifestyle és vendéglátás ötcsillagos, prémium márkáit díjazzák. A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legkiválóbbakat. Idén immár 21 kategóriában nyerhették el a legjobbak a rangos minősítést. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki, így a díj a szakmai elismerés mellett fontos visszajelzés a közönség részéről is.
Az öt kontinensről a Spa katóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el a legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis" kitüntetést. Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda kaphatta meg a rangos elismerést. A 3 svájci és 3 spanyol nyertesen kívül többek között egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel kaphatta meg a kiválóság szimbólumát kontinensünkről a magyar Spirit Hotellel együtt. Khalil EL-Mouelhy, a Seven Star Global Luxury Awards és a Seven Star Magazine alapítója elmondta, hogy az exkluzív díj elnyerése nagyon komoly teljesítmény, és azt mutatja: az adott létesítmény az elit osztályba tartozik.
A szállodák két úton válhatnak jelöltekké: nevezhetik magukat, melyet a zsűri bírál el, vagy a zsűri tagjai maguk jelölhetik a díjra legméltóbbnak vélt szállodákat, csakúgy, mint ahogyan a Spirit Hotelt is jelölték. A jelöltek kiválasztásánál alapvető szempont az ötcsillagos minőség és a kiváló vendégértékelések, melyet sok esetben maguk a szakmai bizottsági tagok ellenőriznek személyesen. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig.
A Seven Star Global Luxury Awards kiemelkedő elismerés a szálloda életében, hiszen ezt a díjat tényleg csak a világ legjobbjai érdemelhetik ki. Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát. A Spirit Hotel test és lélek holisztikus megközelítésére épülő programjai olyan állapotfelméréseket, egészségmegőrző kezeléseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek a zavartalan pihenés és maximális kényelem mellett az egészségükre is figyelhessenek.
A Spirit Hotel már számos rangos európai és nemzetközi díjat elnyert. Innovatív és folyamatosan fejlődő egészségmegőrző szolgáltatásainak köszönhetően többek között 2010 óta a Healing Hotels of the World tagja, a TripAdvisor nemzetközi utazásértékelő oldal pedig idén immár harmadik alkalommal ítélte oda a „Travellers' Choice" kitüntetést, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze 1 százaléka kap meg.
A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008. márciusi nyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis" fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel kétféle saját gyógyvízzel rendelkezik: az 1 kilométeres mélységből feltörő, 46°C hőmérsékletű „Spirit Gyógyvíznek", valamint a még mélyebbről nyert, sós gyógyvíznek egyaránt különleges és világszínvonalú a jótékony hatása. A Spirit Hotel a Healing Hotels of the World tagja, 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, ugyanebben az évben Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat, a Gault & Millau Kalauz 2015 pedig a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta. 

www.spirithotel.hu | www.facebook.com/spirithotel
 

Nincsenek megjegyzések: