2015. augusztus 2., vasárnap

Koncz Zsuzsa különleges koncertre készül




Koncz Zsuzsa hosszú ideje nem adott önálló szabadtéri koncertet - ez a széria azonban augusztus 16-án véget ér, a művésznő ugyanis 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb fellépésére készül: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon áll a közönség elé. A Sláger Híradó stábja elkísérte az énekesnőt a helyszínre és exkluzív interjút is készített vele - a július 30-ai adásban Koncz Zsuzsa a koncert előkészületeiről is mesélt.

Koncz Zsuzsa hosszú kihagyás után újra szabadtéri önálló estet ad - a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon énekel majd augusztus 16-án.
„Annak idején, főleg az Illés zenekarral számtalan szabadtéri koncertet adtunk, aztán ennek a szériának vége lett, és tulajdonképpen nagyon-nagyon hosszú évek óta először most énekelek majd újra szabadtéri színpadon. Egy komplett műsorral készülök" - mesélte a Kossuth-díjas énekesnő. A margitszigeti eseményre a jegyek egyébként már hetekkel ezelőtt elkeltek.
„A hely gyönyörű, fantasztikusak az adottságai. Nagy várakozással nézek a koncert elé, és remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk" - mondta el a művésznő, a Sláger TV stábjának.

A dalokat az énekesnő már gondosan kiválogatta a különleges koncertre, ám nehéz volt eldöntenie, hogy melyeket kell kihagynia a repertoárból. „Ezek a dalok úgy hozzám nőttek, mint az ujjaim meg a végtagjaim, tehát egy kicsit saját magamból „darabolom le" azokat, amelyekre nem marad idő".

Augusztus folyamán Koncz Zsuzsa több koncertet is ad majd, ezért idén a nyaralást kicsit előrébb hozta, és reméli, hogy a fellépések után ismét pihenhet majd.

2015. augusztus 16. (vasárnap) 20 óra
Koncz Zsuzsa-koncert
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

http://szabadter.hu
 

Nincsenek megjegyzések: