2017. november 15., szerda

Megjelent Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje DVD-n




.

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája legutóbb 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg lenyűgöző hang- és képminőségű DVD. A kiadvány november 8-tól vásárolható meg a zenemű- és könyvesboltokban.


Generációkon átívelő egyedülálló életműve, mindenki által ismert és dúdolt dalai jellemzik az igazán hiteles művésznőt. Ő talán az egyetlen olyan magyar poplegenda, aki 11 alkalommal megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát.

„Jó, legyen újra Aréna!” – adta ki a várva várt jelszót Koncz Zsuzsa már a rekordgyorsasággal plantinalemezzé vált Vadvilág albumának készítése közben. „A helyszín, az Aréna páratlan erőtér, elképesztő méreteivel fantasztikus lehetőség a személyes találkozásra, együttlétre, gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Legutóbb, attól a hihetetlenül zsúfolt teltháztól én olyan életre szóló élményt kaptam, amely még ma is erőt ad. Hát ezért lett újra Aréna! A most megjelent, legújabb DVD márciusi Aréna-beli koncertem – egy gyorsan múló pillanat – rögzített változata. Dokumentuma egy emlékezetes estének, hogy ne csak az emlékezetünkben, hanem kézzel foghatóan is megmaradjon mindannyiunk számára…"

Zsuzsa minden idegszálával, alapos munkával tehát már előző év nyara óta a nagykoncertre készült. Itt mutatkozott be az új lemez, de a DVD-n olyan régi nagy kedvenceket is hallhatunk – még nem látott színpadi technikával, hangeffektusokkal –, melyektől Koncz Zsuzsa ünnepelt, rajongott sztár és közvetlen, őszinte előadó lett. A páratlan erejű koncert és a DVD egyik legmeghatóbb pillanata, amikor a művésznő a nagy alkotótársak emlékét megidézve a közönségnek különleges és felejthetetlen élményt szerzett.

„Az új DVD nem titkolt célja, hogy akik jelen voltak, újra átéljék, akik pedig most látják először, részesei lehessenek egy felejthetetlen estének, melynek lendülete, hangulata magával ragadó élmény volt a magam számára is. Kivételes pillanatai ezek egy előadó életének, egyben erős pillérei egy pályának, ezért is öröm, hogy sikerült létrehoznunk a DVD-t: köszönet mindenkinek, aki ebben segítségünkre volt!” - vallott a művésznő.

„Mindig öröm és megtiszteltetés Koncz Zsuzsával együtt dolgozni,” – jelentette ki a Hungaroton kiadóigazgatója, Reisz Ildikó „...de ez a DVD most egészen különleges kiadvány mind művészi, mind technikai szempontból, és biztos vagyok benne, hogy az otthoni nézőknek ugyanolyan varázslatos élményt fog szerezni, mint a koncert szerencsés résztvevőinek.”

https://hungarotonmusic.com

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: