2016. szeptember 12., hétfő

Fedezze Fel Ön is Budapestet




Ünnepeljük együtt a Turizmus Világnapját! Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a turizmus Világnapját.

Ennek alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFtK) rendhagyó turisztikai nyílt napot szervez, ahol minden érdeklődő egy turista szemével fedezheti fel Budapest látványosságait, legújabb attrakcióit és kulturális értékeit.

- Szeretné jobban megismerni Budapestet?
- Szeretné kipróbálni, hogy milyen egy tuktukkal, segwayel keresztülszelni a várost vagy, hogy hogyan lehet kiszabadulni egy bunkerből?
- Érdekli a Műcsarnok, a Mai Manó Ház, a Capa Központ, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a pesti Vigadó vagy a Dorottya Diamond palota valamelyik kiállítása?
- Kíváncsi Budapest híres fürdői, Sissi kedvenc kastélyában található pálmaház vagy a Vigadó titkaira?

Jelentkezzen Ön is a nyílt nap ingyenes vagy kedvezményes programjaira a következő linken: https://budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja-2016

„JÁTSSZON VELÜNK!"
Lájkolja a látogass Budapestre facebook oldalt, töltse fel a turizmus Világnapjához kapcsolódó élményeit #látogassBudapestre hashtag-gel ellátva és nyerjen Budapest CaRd élménycsomagot, családi belépőjegyet a skanzenba vagy Budapest ajándékcsomagot!
A szervezett programok mellett egy közös ünneplésre is szeretettel várják a budapestieket és az ide látogatókat. A belvárosban, a Deák Ferenc téren este 6-tól zenei műsorral és ingyenes kürtőskalács kóstoltatással várnak minden kedves érdeklődőt!

A BFtK fontos feladatának tekinti, hogy a külföldi turisták mellett a belföldi vendégek is megismerhessék Budapest folyamatosan megújuló turisztikai és kulturális kínálatát, így BELFÖLDI BUDAPEST CARD néven olyan turisztikai kártyát ajánl a látogatók számára, amellyel nem csak a turisztikai Világnap alkalmából, hanem az év bármelyik napján kedvezményesen fedezhető fel a főváros.
Újdonságnak számít, hogy a kártya az ingyenes tömegközlekedés, múzeumi- és fürdőbelépők mellett már kedvezményes vonatjegyvásárlási lehetőséget is biztosít tulajdonosa számára.
Fedezze fel Ön is Budapestet!

2016. szeptember 27.
Turizmus Világnapja

https://budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja-2016


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: