2016. január 10., vasárnap
Egészségeset, finomat
„Még egészségesebben fogok táplálkozni" - „Jobban odafigyelek az étrendemre, csak minőségi alapanyagokat használok" - a leggyakoribb új évi fogadalmak közé tartoznak. A nagy kihívást a fogadalmak betartása jelenti főleg, hogy elkezdődött a farsangi időszak is. Ehhez nyújt segítséget a Bonduelle. A márka nevével fémjelzett kiváló minőségű, konzerv vagy fagyasztott termékek kreatív felhasználására számtalan lehetőség van. Évindítónak összegyűjtöttünk néhány inspiráló receptet.
A Bonduelle Vapeur termékek tökéletes alternatívái a friss zöldségeknek. A gőzben előfőzött mirelit zöldborsóval, brokkolival, zöld- és sárgababbal pótolhatjuk a vitaminszükségletet, ráadásul időt és fáradságot is megtakarítunk, hiszen az előpárolásnak köszönhetően percek alatt olyan ínyenc fogásokat lehet készíteni, mint: http://www.bonduelle.hu/recept/edes_csirkemell_piritott_zoldbabbal_-150
http://www.bonduelle.hu/recept/csirke_mexicana_babkeverekkel_es_parolt_brokkolival-199
http://www.bonduelle.hu/recept/snidlinges_kukoricadara_paradicsomos_zoldborsoval-155
A Bonduelle zöldségkeverékek megkönnyítik, meggyorsítják, és gazdaságosabbá is teszik a főzést. Mindössze 15 perc alatt, a Créatif Mexico Mix felhasználásával például mexikói gorgonzolás kosárkákat varázsolhatunk, amelyek még hidegen is ízletesek, és vendégváró falatkáknak is tökéletesek: http://www.bonduelle.hu/recept/mexikoi_gorgonzolas_kosarkak-210
A téli szezon egyik nagy kedvence a bab. A Bonduelle ízesített, szószos bab-konzervjei fogyaszthatók hidegen, melegen, magában, vagy köretnek, ki ahogy szereti. A csirkehúsos babos saláta hamar elkészül, és egy igazán finom, laktató fogás: http://www.bonduelle.hu/recept/csirkehusos-babos_salata-137
Évszaktól függetlenül, a klasszikus kedvencekből - kukorica és borsó - is ki lehet hozni újdonságokat: egy frissen sült chilis kukoricás húsos pite, vagy a hústekercs illatos borsópürével az egész család számára ellenállhatatlan ebéd, vagy éppen vacsora lehet:
http://www.bonduelle.hu/recept/chilis_kukoricas_husos_pite-206
http://www.bonduelle.hu/recept/hustekercs_illatos_borsopurevel-211
A csicseriborsós kuszkusz-saláta pedig egy színes, egészséges egytálétel:
http://www.bonduelle.hu/recept/csicseriborso-kuszkusz_salata_-112
Ha esetleg attól tartunk, hogy a farsangi fánk megterheli a gyomrunkat, és előtte könnyűt akarunk enni, akkor a Bonduelle séfje, Hargitai György a fetás brokkoli salátát javasolja kezdésnek:http://www.bonduelle.hu/recept/fetas_brokkolisalata-10
A Bonduelle honlapján video-receptekből is lehet inspirálódni. Előétel, főétel, főzelék, leves és saláta - minden kategóriában lehet találni finomságokat. A recepteket kísérő rövid, de hangulatos videók lépésről-lépésre mutatják be a főzést, így a finom, egészséges végeredmény garantált. A honlapon elérhető recepttárban mindenki a saját igényének, ízlésének, illetve a rendelkezésre álló konzerv, vagy fagyasztott alapanyagoknak megfelelően szűrhet a receptekre. Az allergén-szűrő funkció segítségével a különböző összetevőkre érzékenyek is kényelmesen válogathatnak, biztonságosan állíthatják össze a számukra megfelelő finom, egészséges recepteket. Okostelefonon és táblagépen is elérhető a változatos, gazdag tartalom - minden adott tehát, már csak a fogadalmakat kell betartani.
Jó étvágyat! - Itt a hétvége, főzésre fel!
www.bonduelle.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése