2015. április 25., szombat

TableFree Éttermi Napok 8. alkalommal




Most  8. alkalommal rendezik meg a TableFree Éttermi Napokat, ami most május 4-11-ig kerül megrendezésre. Ez remek lehetőség arra, hogy felfedezzünk új helyeket, és kitágítsuk a kulináris látóterünket -- különböző menük és éttermek közül válasszunk. Azért,hogy biztosra menjünk, foglaljunk asztalt, mert az elérhető helyek gyorsan fogynak! 



Az eseményre idén is, mint mindig Budapest néhány legjobb helye és több új éttermi partner is csatlakozott, így sok új és finom ízeket kínáló 
étterem vár felfedezésre. A 3 fogásos menü ára 3.300,- Ft vagy 5500,- Ft. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, amíg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre.


Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. Néhány étterem, ahova el lehet menni és élvezni ezeket: La Perle Noire, NOBU, Peppers!, Gundel, Le Bourbon, NIKA restaurant, Spoon, Stelasi,Chagall és ...

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, akkor az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, és nagyon egyszerű és gyors. Csak a www.tablefree.hu/hu/restaurant-days/12 oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt! Tehát ne vesztegesse az időt és az asztalokat, foglaljon most!

EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: