2015. április 12., vasárnap

Elengedhetetlen kiegészítők - órák és az ékszerek





A komor idő ellenére is beköszöntött a tavasz és itt a bolondos április. Bár a hónap első napjaiban nem éreztük a tavasz hangulatát, de itt az idő, hogy átrendezzük a gardróbunkat, elővegyük a tavaszi ruháinkat vagy beszerezzünk 1-2 új darabot. Viszont 2015-ben a kiegészítőkhöz igazítsunk a ruhatárunkat, ha hiányzik valami, akkor még időben vagyunk, gyorsan beszerezhetjük a kedvenc blúzunkhoz, szoknyánkhoz egy-egy elegáns vagy éppen sportos ékszert és az idei év nagy slágerét az órát.

Végre búcsút inthetünk a télnek és vele együtt a nagykabátoknak, a zárt mindent eltakaró ruhadaraboknak. Ebben az évben színesítsük, tegyük változatossá a kiegészítőinket és most az egyszer legyünk nagyvonalúak, ajándékozzuk meg magunkat a tavaszi kollekciók legtrendibb, legelegánsabb vagy sportosabb darabjaival.

Neked hány órád van?

Az óra soha nem megy ki a divatból, az elmúlt években pedig újra reneszánszát éli ez a nemcsak mutatós, de hasznos darab. Ma már sokkal könnyebb dolgunk van, hiszen a legújabb modellek is elérhetőek, akár a márkaboltokban, de kényelmes, akár otthon az internetről is kiválaszthatjuk a tökéletes darabot, de az újdonságok után a Facebook-on is érdemes nézelődni. Vásárlás előtt minden esetben győződjünk meg arról, hogy biztonságos oldalon nézelődünk, ahol garanciát is vállalnak a termékekre.
Ma már attól sem kell tartanunk, hogy egy darab csodás kiegészítővel kell átvészelnünk a tavaszi szezont, hiszen a gazdag kínálatban mindenki megtalálja a legtökéletesebb darabot, a mennyiségnek csak a pénztárcánk szabhat határt. Az árak miatt pedig nem kell aggódnunk, mert már pár ezer forinttól is találhatunk márkás órákat, ékszereket.

Figyeljünk a részletekre!

A ruhatárunk, akkor lesz trendkövető, ha idén az élénk, vidám és merész színeket viseljük, melyekhez tökéletesen passzol Michael Kors tavaszi kollekciója. 2015-ben az arany és ezüstös csillogást merész színekkel „ötvözte". Ékszereiben megtalálható az extravagáns vonalvezetés, de szinte légies nyakláncaival az üzleti viselet kedvelőiről sem feledkezett meg. Ha más stílusú minőségi darabra vágyunk a Fossil árban tökéletes megoldás, már 30 ezer forinttól gyönyörű órákat találunk. Ékszereit viselve még a nagymamánktól örökölt alapdarabban is Audrey Hepburnek érezhetjük magunkat. A letisztult formák kedvelőinek a dán Skagen termékei között érdemes keresgélni, hiszen a természetes árnyalatok, a lágy és finom pasztellek is hódítani fognak, az ékszerek és óra kollekciókban egyaránt.
A divatteremtőknek a mindig stílusos és elegáns Donna Karan tavaszi kollekció darabjait érdemes szemügyre venni. Az elegáns fémötvözetet varázslatos színekkel és merész bőrmegoldásokkal kombinálta. Idén a nagyvárosi díva és a makulátlan megjelenésű üzletasszony is elcsábul az extrém megoldások láttán.
Sosem megy ki a divatból, sőt idén ez lesz a legmenőbb, az örök darab: a farmer. Az Diesel rajongóit különleges farmerral kombinált kollekcióval lepte meg. Armani pedig az ékszerek szerelmeseire is gondolt, extravagáns óranyakláncokat dobott a piacra.

EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: