2014. október 4., szombat

Mala Garden Hotel****superior a Balaton parton






A siófoki Aranyparton nyitotta meg kapuit a Nyugat és a Távol-Kelet világát ötvöző Mala Garden Hotel****superior. A szálloda a modern Bali ihlette építészet különleges és letisztult hangulatát idézi fel a látogatókban.

A vendégek a kertétteremben ülve távoli szigetekről származó szobrok, vázákkal szegélyezett fehér kavicsos ösvények és vízinövényekkel teli csobogók között fogyaszthatják el vacsorájukat. Az egzotikus étteremben a nemzetközi konyha által kínált gasztronómiai élvezeteknek hódolhatnak, miközben a balatoni panorámában gyönyörködhetnek.
A Mala Garden építészeti megoldásait a luxus, a harmónia és a távol-kelet ihlette. A hely barátságos, harmonikus atmoszférájának és pozitív energiáinak köszönhetően tökéletesen alkalmas a kikapcsolódáshoz. A wellness részleg egyedülálló trópusi élményzuhannyal, frissítő illatokkal és inspiráló zenével várja a testi-lelki megújulásra vágyó látogatókat, akiket gejzír és jacuzzi funkciókkal ellátott élménymedence, sótéglás finn szauna és energetizáló masszázs is segít a feltöltődésben.
A hotel hangulatos, otthonos szobáiból és üvegkorlátos teraszairól felejthetetlen kilátás nyílik a dimbes-dombos északi partra, a lélegzetelállító naplementére és a kivilágított városra.
A vendégek választhatnak olyan szobát is, ahonnan akár zuhanyzás közben is gyönyörködhetnek a balatoni panorámában, vagy olyan lakosztályt, ahol a híres olasz dizájner, Carlo Urbinati által tervezett hidromasszázs kád segíti a kikapcsolódást.
A Mala Garden romantikus nyaraláshoz is tökéletes választás, kérés esetén jéghideg rozé habzóbort és rózsát készítenek a szobába, a távol-keleti hangulatú étteremben pedig gyertyafény mellett fogyaszthatja el a pár az ízlelőbimbókat gyönyörködtető vacsoráját.
A Mala Garden egzotikus hangulatú étterme a maláj és a thai konyha különlegességeivel várja az ide látogatókat, az egészséges életmód rajongói pedig a saláták és tengeri halak bőséges kínálatából válogathatnak. A magyar ízek szerelmeseinek a séfek a tradicionális hazai ételek újragondolt változatával kedveskednek.
„A Mala szó jelentése: több féle anyagból (fa (pl. szantál), mag, ásvány, csont stb.) megalkotott, általában 108 gyöngyből álló imafüzér, olvasó. A Mala szó a thai nyelven „virág"-ot, „királyi ünnepi fejfedő"-t, „virágkoszorú"-t jelent."
„Olyan helyet szerettünk volna létrehozni, amely nemcsak a testi, de a lelki feltöltődést is garantálja. A Mala Garden a nyugalom szigete, ahol a design, a luxus és a harmónia fonódik össze. Éppen ezért, talán nem is meglepő, ha azt mondom „a nyugalom nem a fellegekben jár, nálunk száll meg ő is" - mondta el a Mala Garden Hotel és Étterem vezetője.
http://malagarden.hu/
https://www.facebook.com/pages/Mala-Garden-Restaurant-Rooms/269459051891?fref=ts
Lantai József - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: