2014. augusztus 2., szombat

2014. augusztus 1-jétől Magyarországon is elérhető a ProSiebenSat.1 Welt adása



.
A ProSiebenSat.1 Welten mostantól weben, akár mobilon vagy táblagépen is elérhetők a ProSieben, a SAT.1, a kabel eins, a sixx, a ProSieben MAXX és a SAT.1 Gold műsorai Magyarországon.

A ProSiebenSat.1 Welt új alkalmazásával és weblapjával a nézők most olyan német nyelvű sikersorozatokat nézhetnek, mint a "Der letzte Bulle", a "Ladykracher" és a "Pastewka". Kanadában és Észak-Amerikában műholdon keresztül már 2005 óta elérhető a ProSiebenSat.1 Welt adása, mostantól kezdve pedig hazánkban is. Az adások - mint ahogy világszerte 17 országban - nem csak otthon nézhetők meg, hanem okostelefonon és tableten is hozzáférhetők a német anyanyelvűek és németül tanulók számára.

A ProSiebenSat.1 Welt saját, független TV-műsort szolgáltat. A felhasználók nem csak a legfrissebb TV-műsorokat nézhetik meg, de az elmúlt 12 óra műsorait is a saját időzónájuktól és ízlésüktől függően. A bevezető szakaszban a nézők a ProSiebenSat.1 műsorszolgáltató csoport TV-műsoraira mindössze havi 7,90 euróért fizethetnek elő. Akik pedig jobban el szeretnének mélyedni ebben a szolgáltatásban, egy hétig ingyen kipróbálhatják.
A ProSiebenSat.1 Welt ajánlata bármelyik hónapban lemondható.

„Minden évben jóval több, mint 100 000 német költözik külföldre. Új ajánlatunk talán enyhíteni fogja a honvágyukat, és a hazájuktól távol is képben lesznek az otthoni történésekkel, a napi újdonságokkal és azzal kapcsolatban, hogy otthon milyen dolgok tartják izgalomban az embereket" - nyilatkozza Zeljko Karajica, a ProSiebenSat.1 TV Germany ügyvezető igazgatója.

A csatorna választékos műsort kínál.
A ProSiebenSat.1 Welt segítségével a TV-sorozatok rajongói, a mozifilmek és a sportok szerelmesei is megtalálják, amit keresnek. A német nyelvű műsorkínálat az "Anna und die Liebe" típusú romantikus teleregényektől, olyan német sztárokat felvonultató izgalmas mozifilmeken keresztül, mint például a "Der Rücktritt", egészen az izgalmas "Bundesliga Magazin"-ig terjed. Mindezek mellett ismert népzenei előadókat is bemutat az "AlpenStar TV" műsorában, amelyet Dieter Gerauer vezet. Akik pedig nevetni szeretnének, azok a "Stromberg"-ben Németország legjobb nevettetőinek a műsorát élvezhetik.

Röviden összefoglalva a ProSiebenSat.1 alkalmazás és weboldalról a következőket érdemes tudni:
  • Mobil lineáris TV-műsor Németországból német nyelven
  • Interneten nézhető, a világ minden részén, a nap minden órájában
  • Gyorsan és könnyen hozzáférhetők a ProSiebenSat.1 csatornáinak legjobb műsorai
  • 1 hetes ingyenes tesztelési idő
  • Havi 7,90 euró bevezető áron
  • A szolgáltatás bármelyik hónapban lemondható

http://www.prosiebensat1welt.com

Lantai József - EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: