2014. augusztus 26., kedd

Augusztusvégén: FŐSZEZON -- Turisztikai kiállítás és vásár a Budai Várban




Augusztus 30-31-én immár nyolcadik alkalommal nyílik meg a Főszezon kiállítás a Budai Várban a szokásos helyszínen, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon. A gazdag utazási és szállásajánlatokkal, gasztronómiai bemutatókkal egybekötött kétnapos, ingyenes turisztikai rendezvény a hagyományokhoz híven folyamatosan szórakoztató, családi programokkal, sztárvendégekkel is várja a látogatókat.
Miközben a főváros legszebb panorámája tárul elénk a Dunán átívelő hidak, a Parlament és a pesti rakpart gyönyörű épületsorának látványával, a nyolcadik Főszezon kiállítás igazi vidéki hangulatot varázsol a Budai Vár történelmi falai közé. A több ezer négyzetméteres kiállítási helyszínen az egész ország turisztikai kínálata megjelenik, bemutatkozási lehetőséget kapnak a modern szállodák, a neves gyógyfürdők, a wellnessprogramokkal, aktív pihenési lehetőségekkel rendelkező tájegységek, régiók. Bemutatkozhatnak a vendégváró magyar városok, az ismert és a felfedezésre váró üdülőhelyek, a bakancsos, kerékpáros túra-útvonalak, a hegyi és a vízi kalandparkok, az extrém sportok. Vendégcsalogató ajánlatokkal jelentkezhetnek a belföldi túraszervezők, a hazai utazási irodák, s mellettük helyet kapnak a külföldi utazási és szállásajánlatok is.
 
A szervezők biznak  abban, hogy a kiállítóknak sikerül a kihagyhatatlan akciós ajánlatokkal a magyar családok kedvében járni, akik a Főszezon kiállításon az idén is megtalálják az igényeiknek és a pénztárcájuknak leginkább megfelelő üdülési, pihenési lehetőséget. A kiállítás látogatói számos új lehetőséggel ismerkedhetnek meg, ötletet meríthetnek az őszi-téli kirándulásokhoz, az élményekkel teli kikapcsolódáshoz, szabadidejük tartalmas eltöltéséhez a következő Főszezonig.
A Főszezon kiállításon nagy hangsúlyt kap a gasztronómia is: kóstolni és vásárolni is lehet majd sokféle eredeti magyar terméket, például kolbászt, pálinkát, bort és pékárut. Az utazási kiállítás - nevéhez méltóan - tulajdonképpen erre a két napra önálló fővárosi programot is kínál, amelyre nemcsak a budapestieknek éri meg ellátogatni, hanem érdemes akár vidékről is családostól Budapestre utazni
Szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától este hatig nonstop műsor nyújt szórakozást. A gyerekek kézműves, hagyományőrző és egyéb játékos foglalkozásokon, vetélkedőkön vehetnek részt. Lesznek népzenei és néptáncbemutatók, valamint több sztárvendég, a műsort Beleznay Endre konferálja.
A KIÁLLÍTÁSRA ÉS A PROGRAMOKRA A BELÉPÉS INGYENES!

www.foszezon.hu

Nincsenek megjegyzések: