2018. május 31., csütörtök

Szenzációs világrekordra készül a Nickelodeon




.

A Viacom népszerű gyerekcsatornája és a LEGO Store Budapest egy 320 méter hosszú, több mint egymillió LEGO-elemből álló kígyó közös építésére hívja a gyermekeket. A Millenárison június 2-án és 3-án rendezett Kidfest célja, hogy a számos szórakoztató és készségfejlesztő program mellett megdöntse az öt éve Malajziában felállított világrekordot.


Légy te is részese a világrekord-kísérletnek a Millenárison!
A Nickelodeon számára egész évben a gyermekek játsszák a főszerepet. Ennek szellemében a csatorna idén egy kicsit megnyújtja a gyermeknapot; május utolsó vasárnapját követő hétvégén egy különleges és nagyszabású világrekord-kísérletre csábítja a kicsiket és nagyokat. A cél egy 320 méter hosszú kígyó közös megépítése LEGO-ból!

A világrekord-kísérlet már június 1-jén, pénteken elkezdődik; ekkor előre regisztrált iskolás osztályok és ovis csoportok érkeznek a Millenárisra, hogy közös erővel nekilássanak a gigantikus építmény megvalósításához. Szombaton és vasárnap folytatódik a LEGO-őrület, immár a Kidfest keretében mindenki előtt megnyitja kapuit a rendezvény: a szervezők várják a vállalkozó kedvű gyermekeket és szüleiket, hogy vegyenek részt a legalább 320 méteresre tervezett csúszómászó megépítésében. A tervek szerint a siklófejű kígyóhoz több, mint 1 millió építőkockát használnak majd fel, és 9-10 centiméteres, 230 elemből készített körsablonokból áll majd össze. A LEGO kígyó egy hosszabb szakasza narancssárga-fehérben pompázik majd, utalva ezzel a Nickelodeon színvilágára, minden megépített 50 méteres szakaszt pedig a gyerekcsatornán futó produkciók sztárjait ábrázoló kreatívok jelölik. Így többek között a Tini nindzsa teknőcök, a Hunter street: Kölykök póráz nélkül, a Thunderman család, a SpongyaBob Kockanadrág, A mancs őrjárat, valamint a Veszélyes Henry népszerű főhősei „várják” a résztvevőket.

A Millenárisra kilátogatók a csatorna kultikus arcai, SpongyaBob és Dóra, a felfedező életnagyságú másaival is találkozhatnak, illetve számos meglepetés vár még rájuk. A LEGO-s programok és aktivitások mellett egy szuper Nickelodeon-játszóház számos remek aktivitással, illetve egy menő ugrálóvárral csábítja június 2-án és 3-án a szabadba az ifjú rajongókat.

  1. június 2-3.
Kidfest
Millenáris

http://www.nickelodeon.hu
http://www.kidfest.hu

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: