2017. július 21., péntek

Pénteken tovább dübörög a Paramount nyári mozi




Két ikonikus filmet nézhetünk meg ismét a szabad ég alatt. A hónap elején útjára indult eseménysorozat most újabb állomásához ért.



Július 21-én és 28-án a Paramount ismét gondoskodik arról, hogy nyaralás közben se maradjunk jó filmek nélkül. Rögtön két kultikusnak számító alkotást is műsorra tűznek, amelyeket a balatonfenyvesi Kultúrtérben láthat majd a közönség.
A nagysikerű siófoki Mission Impossible-maraton után a déli part egy másik nagyvárosába, Balatonfenyvesre látogat el a Paramount Channel nyári mozija, augusztusban pedig újabb filmekkel és extra programokkal Budapestre is érkezik a rendezvénysorozat.
Július 21-én az Apádra ütök kerül terítékre, amelyet bizarr humora és a két főszereplő, Robert De Niro és Ben Stiller alakítása tesz igazán zseniálissá. Poénjai mára már klasszikusnak számítanak a filmrajongók körében, a piros bársonyszékek és a sötét mozi helyett most viszont a csillagok alatt nevethetjük könnyesre magunkat a már jól ismert szórakoztató jeleneteken.
A hangulatos kerthelyiségben július 28-án nyugágyakban heverve tekinthetjük meg az 1984-ben készült Top Secret című filmet, amely a hidegháború idején játszódó kémfilmeket figurázza ki. Az érdes humorú film férfi főszereplője egy Elvis Presley-re igencsak hasonlító amerikai rocksztár, akit kalandos útján kísérhetünk végig az akkori NDK-ban.
A Paramount nyári mozi vetítései július 21-én és 28-án 20.00 órától kezdődnek.
A balatonfenyvesi kertmozi belépő ellenében látogatható.
https://www.facebook.com/paramountchannelhungary/?fref=ts
 

Nincsenek megjegyzések: