2017. április 23., vasárnap

Concerto Budapest 2017/18 évadának műsora és bérletei




Bár még tart az évad, tény azonban, hogy megannyi világsztár társaságában, rangos koncerttermek pódiumain, telt házak előtt lépett fel a Concerto Budapest. Keller András zeneigazgató irányításával a következő évadra is ugyanilyen lelkesítő terveket szőve állították össze a repertoárt, hívtak meg a vendégművészeket.
 

„Újra vendégünk lesz az ünnepelt zongoravirtuóz, Boris Berezovsky - tájékoztatott Csurgai Dorottya (marketing-kommunikációs vezető Concerto Budapest). Három év után ismét ellátogat hozzánk Khatia Buniatishvili, a fiatal grúz fenomén, akit Martha Argerich így méltatott: „Khatia kivételes tehetségű fiatal zongorista." Szuperfelállással kedveskedünk Önöknek Karácsonykor: Jevgenyij Koroljov és felesége Ljupka Hadzigeorgieva, valamint Anna Vinnitskaya lesznek a vendégeink egy közös koncerten. Először érkezik hazánkba a hipnotikus hatású, francia zongoraművész, Lucas Debargue, akiről maga Berezovsky nyilatkozott ekképp: "Ő egyszerűen zseni." Vendégünk lesz a világ egyik legkiválóbb zongoristája, a kanadai Angela Hewitt is, aki két versenyművel is megörvendezteti majd a hallgatóságot. Folytatódik gyümölcsöző együttműködésünk Várjon Dénessel, aki Mozart és Bartók zongoraversenyekkel nyitja majd az évadot.

A vonós világklasszisokat sem kell nélkülöznünk. Perényi Miklós 70 éves lesz jövőre. A Concerto Budapest a nagyszerű művész társaságában és közreműködésével ünnepli majd a kerek évfordulót. Vendégünk lesz az ICMA "Az év művésze"-díjjal kitüntettett Tabea Zimmermann brácsaművész egy Várdai Istvánnal közös koncerten, és először játszik velünk Antje Weithaas, a Berlin College hegedűprofesszora.

A tavaly bevezetett #Volumenek, #Favoritok, #Tradíciók+, #Magyar Kincsek, #Manó és #ZajonGO bérleteink mellett egy újabbal is jelentkezünk, amellyel a zongora virtuózainak előadásaira válthat biztos helyet az érdeklődő. Új bérletünk neve a #ZongoraCsillagok.

Bérletek az alábbi módon válthatók:
Elővásárlás: 2017. április 24-25-én 8.30-12.30 és 13.00-17.00 óra között elővásárlást tartunk a Concerto Zeneházban (Budapest, IX. Páva u.10-12.).
Az elővásárlás alatt bérletet váltók számára meglepetést tartogatunk!

Online és jegyirodán keresztül: 2017. április 24-től válthatók bérletek.
A szólójegyek értékesítése 2017. június 6-án kezdődik.
Várjuk szeretettel koncertjeinken a következő évadban is!"

http://www.concertobudapest.hu
 

Nincsenek megjegyzések: