2016. augusztus 19., péntek

India Varázsa Fesztivál a Lélek Palotájában




Egzotikus táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, íjászat, szépség és művészeti sziget, színes színpadi programok, kirakodóvásár, gyerekfoglalkozások, ájurvédikus táplálkozás tanácsadás, karma labirintus, dobshow, fűszerek, harcászati bemutató, színház, asztrológia, templomi virágfüzér készítés... 



Az ősi India varázslatos világába kalauzol el ez a rendezvény. Ha kíváncsi India mesés világának csak egyetlen szeletére is, vagy egyetlen nap alatt megismerné az összeset, látogasson el erre a fesztiválra a Lélek Palotájába, ahol tematikusan felépítve, lépésről lépésre fedezheti fel az ősi félsziget titkos tanításait. Filozófiájától indulunk, amely a kultúra alapköveit fekteti le, és megtapasztalhatja mindez hogyan hatja át a hétköznapok tennivalóit a főzéstől és étkezéstől kezdve az öltözködésen át a gyermeknevelésig vagy éppen az építészetig és gyógyászatig.

A fesztivál színes programokon keresztül vezeti be a látogatókat a kultúra rejtelmeibe, többek között lesz egzotikus tánc, tradicionális zene, esküvő tűzceremóniával, és akár ön is átváltozhat egy indiai hercegnővé, hagyományos viseletbe öltözve megismerheti az indiai ékszerek jelentését, a díszítési és sminkelési praktikákat.

Az Ájurvéda standon hasznos információkat kaphat az egészség megőrzéséhez, és a kiegyensúlyozott napirend kialakításához, valamint Vasztu tanácsadó segítségével még életét is sikeresebbé teheti a térrendezés megismerésével és alkalmazásával.

India kultúrájához szorosan hozzátartozik a jóga és meditáció filozófiája és gyakorlata, ami hozzásegít a valódi önismerethez, test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. A Karma-labirintus, a mantra-ösvény és a reinkarnációs szerepjáték által többet is megtudhat a Védák önismereti és pszichológiai technikáiról.

A fesztivál Művészeti Szigetében festhetnek vászonra, mandalát selyemre, készíthetnek kövekkel díszített indiai képeket, karkötőket, fűzhetnek virágfüzért és saját  krémparfümöt is készíthetnek szakemberek vezetésével.

Ezeken kívül íjászat, indiai bazár, hangszersziget, a Környezetvédelem Éve jegyében ökoporta, és hennafestő kiállítás várja a kedves vendégeket. Az indiai esküvő tűzceremóniával pedig a nap egyik fénypontja 12.00 órakor, a legkedvezőbb csillagászati időpontban.

Belépők: 1200Ft/felnőtt és 800Ft/nyugdíjas, diák. 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!
Óbudai lakosoknak, lakcímkártyával extra kedvezmény vehető igénybe a Krisnások 10 éve Óbudán programsorozat keretében.

Helyszín: Bp. III. kerület, Csillaghegy
I. Bejárat: Lehel u. 15-17.
II. Bejárat: Attila u. 8.
Tel: 06 30/643 3113
Jelentkezés árusítóknak: lelekpalotaja@1108.cc

www.lelekpalotaja.hu

Németh Krisztina - EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: