2016. augusztus 25., csütörtök

DreherFeszt: Ezt jól kifőzték!




Fedezd fel, hogy milyen extrákkal készülnek a sörfőzőmesterek és a fellépő együttesek a DreherFesztre! Ötféle csak a DreherFeszten elérhető sörspecialitás, háromféle friss, egyenesen a főzés, szűrés után érkező tanksör, háromszor több sörcsap és csapos - erre számíthatnak a különlegességek kedvelői augusztus 26-27-én az idén megújult, időtartamában és területében is kibővült
sörgyárfesztiválon.

Ráadásul igazi fesztiválbulira hangolt zenei felhozatalra is készülhetünk.
Nagy kihívás elé állítja a DreherFeszt a sörgyár sörfőző mestereit, hiszen tudásuk legjavát szeretnék nyújtani akkor, amikor a közönség egyenesen házhoz érkezik. A színvonalas zenék mellett természetesen jó söreiről ismert sörgyárfesztivál immár 2 napja alatt a vendégeknek alkalma lehet akár valamennyi sörspecialitást végigkóstolni.

A több hónapos előkészítő munka, ízteszt és válogatás után most végre kiderült, hogy melyek lesznek a DreherFeszt sörkülönlegességei, melyek csak itt érhetők el.
Találkozhatunk majd a kifejezetten ínyenceknek fejlesztett Dreher Legenddel, amely egy testes, füstös-kesernyés-karamellás ízvilágú félbarna sör, és az enyhén gyümölcsös, kellemes aromájú Dreher Reddel, amely vöröses-barna színéről kapta nevét. A különleges ízhatások kedvelők szeretni fogják a Dreher Floralt, melyben a bodzavirág édeskés és a komló kesernyés zamatai párosulnak. Nem utolsó sorban pedig nagy sikerre számít a hidegkomlós eljárással, Colombus komló hozzáadásával készülő Dreher Amerikai Komlós, amely a sörgyár új termékeként a polcokra is kikerül, viszont csak a DreherFeszten kóstolható meg pasztörizálás nélküli, tanksör változatban.

A Dreher Amerikai Komlós Tanksör mellett azonban a Calypso komlóval készülő Dreher Hidegkomlós Tanksör és a klasszikus Dreher Tanksör is megtalálható majd a kínálatban - ezzel a DreherFeszt lesz az egyetlen olyan sörfesztivál, ahol a legfrissebb, közvetlenül a szűrés utáni, eredeti ízű nedűk ilyen széles felhozatalával találkozhatnak az érdeklődők.
Ugyanakkor erősödik a fesztivál zenei palettája is, hiszen már két színpadon, valamint a hordókból és raklapokból felépített Rocklap kocsmában is zajlanak majd a koncertek és partik pénteken éppúgy, mint szombaton.

Míg a kisszínpadon többek között olyan Dj-k és fellépők váltják egymást, mint például a RIOT!, DJ Izil, a Mindigmás, a Basket Case vagy a Loving Arms, megalapozva hol a pörgős táncot, hol a chill-hangulatot, addig a nagyszínpad előtt garantált lesz a folyamatos fergeteges parti. A DreherFeszttől már jól megszokott underground és alternatív, illetve pop stílusban mozgó, igazi fesztiválbulira hangolt line up-ra készülhetünk. Velünk lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Žagar, az Ivan & The Parazol, az Akkezdet Phiai, a The Biebers és a Margaret Island és nem utolsó sorban a DreherFeszt hivatalos dalát jegyző SuperStereo is, amely vendégként köszönti majd a színpadon a Fedezd fel! című dalban közreműködő KRSA-t, azaz Tóth Kristófot, a PASO énekesét is.

Nem egy fellépő úgy véli, inspirálólag hat rájuk és a közönségre is a nem mindennapi helyszín, a sörgyár kivilágított patinás falai és a csak erre az alkalomra felhúzott romkocsmák egyedi hangulata, melyeket a látogatók töltenek meg élettel. Az együttesek egyébként egymás koncertjeit is várják, természetesen kezükben egy jó csapolt sörrel.

„Maximális módon igyekeztünk idén felkészülni a fesztiválra, nagyon finom sörkülönlegességekkel, remek együttesekkel és Dj-kkel, színes programokkal és túrákkal a sörgyárban, és nem utolsó sorban háromszor több sörcsappal és csapossal azért, hogy a kiszolgálás a megnövekedett terület és igények ellenére is zökkenőmentes legyen" - emelte ki Szabó Enikő, a DreherFeszt főszervezője.

A DreherFesztre ingyenes buszjáratok közlekednek az esemény alatt az Örs vezér terétől. A 2 napos helyszíni jegy 3500 Ft, az 1 napos 2000 Ft, mely egy, illetve két korsó sörre beváltható kupont is magába foglal.
További információ a jegyvásárlásról, elővételről és a rendezvényről az alábbi lapokon.

2016. augusztus 26., péntek: 16:00 - 01:00
2016. augusztus 27., szombat: 14:00 - 02:00
DreherFeszt
Dreher Sörgyárak
Budapest, Jászberényi út 7-11.

www.dreherfeszt.hu
https://www.facebook.com/events/106807799756505/?active_tab=posts


Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: