2015. február 18., szerda

középiskolás diákoknak szóló magazin - éjjel-nappal



.

Szerelempartyval nyitott a középiskolás diákoknak szóló magazin. Élettel teli, sokszínű, könnyen fogyasztható és egyedi - így jellemezhető röviden a középsuli.hu.


Az oldal folyamatosan, éjjel-nappal szolgáltatja a friss híreket, - tájékoztattak a szervezők - melyek elsősorban a 14-19 éves korosztálynak nyújtanak up-to-date informáltságot az őket leginkább érdeklő témákban. A fiatalokból álló újságírógárda, Divat/Életmód, Pszicho/Szex, Suli, Környezetvédelem, Utazás és Zsebpénz rovatokban számol be az aktualitásokról. A különleges hírek mellett pályázati lehetőségekkel is folyamatosan aktivizálják a diákokat, aki szemfüles és elég frekventáltan látogatja az oldalt, az megnyerheti az érettségi buliját vagy az idei osztálykirándulását, de akár tanárát is benevezheti egy jó kis versenyre!
„Régóta gondolkodtunk azon, hogy létrehozunk egy olyan magazint, amely ténylegesen a középiskolásoknak szól, és ahol tartalmilag is, mindenféle töltelékinformáció nélkül megtalálja ez a korosztály azokat a témákat, amelyek lázba hozzák őket. Mostanra érett meg az idő és állt össze az a komoly létszámú, lelkes csapat, amely tagjai nap mint nap azon dolgoznak, hogy minél színesebb, érdekesebb és informatívabb legyen az oldal, mindemellett jó néhány olyan támogató és együttműködő partner állt mellénk, akik nemcsak baráti de anyagi téren is segítik a munkánkat." - mondta Sárosi Kinga, a középsuli.hu lapigazgatója.
A február 14-ei rendhagyó nyitóbulin a szerencsés jelenlévők megismerkedhettek a középsuli.hu  szellemiségével élőben is. A program során divatbemutatóval, játékos vetélkedőkkel, sminktanácsadással, Valentin-napi fotófallal, Szabyest klippremierrel,  valamint különleges Children of Distance és Mary PopKids koncerttel várták a nagyérdeműt.
Aki ezúttal egyedül érkezett a szerelemnapi ünnepségre, az a jelenlévő szerelemangyalok áldásával - és közös fotójával - vághatott bele az idei párkeresésbe.

http://kozepsuli.hu

Lantai József -EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: