2018. december 20., csütörtök

Népszerű karácsonyi ajándékok a fa alá




.

Egy konyhai kisgép mindig ideális karácsonyi ajándék lehet. A Sencor most összegyűjtött 5 olyan terméket, melyeket előszeretettel vásárolnak a magyarok ajándékba karácsonykor.


Automata eszpresszó kávéfőző
A Sencor új keskeny és kompakt kávéfőzője újra hamisítatlan szeánsszá emeli a kávézást. A SES 9020NP érintésre, automatikusan főzi le a legfinomabb eszpresszókat, hosszú kávékat. A két tritán tejhabosító tartálynak köszönhetően pedig akár latték és krémkapuccsínók is készíthetők vele. A LED-es kezelőfelület egyszerű és gyors kezelhetőséget biztosít, de a készülék karbantartása sem igényel plusz odafigyelést. A Sencor új kávéfőzője ideális karácsonyi ajándék lehet az egész család számára, most ráadásul pénzvisszafizetési garanciával vásárolható meg a Sencor100 program keretében.

Sokoldalú robotgép
Az ideális robotgép kiválasztása nem könnyű, hiszen alapjaiban határozza meg a konyhában töltött időt. Az új Sencor STM 635X kiválóan aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban és habarásban is a maximumot nyújtja. A bolygóműves technológiának és a szilikonpengés keverőszárnak köszönhetően a legkrémesebb alapanyagokat is össze tudja keverni. Használójának kimagasló sokoldalúságot biztosít, gazdag tartozék készletével pedig legalább 17 féle ételkészítési funkcióra képes. Az STM 635X szériát hosszú távra tervezték, teljes teste időtálló rozsdamentes fémből készült. A készülék kilenc színben, 6 éves motorgaranciával vásárolható meg.
Botmixer 4in1
Kapkodás a konyhában? Talán ez az, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni és ebben segítségünkre lehet a Sencor SHB 5604RD botmixere. 1000 wattos, extra csendes motorjával bármilyen alapanyagot pillanatok alatt pépessé tud keverni. A rozsdamentes toldalékkal ráadásul még a forró hozzávalók mixeléséhez is használható. A 20 féle fokozatválasztási lehetőségnek köszönhetően a legfinomabb pürék, krémlevesek, smoothie-k és krémek készíthetők el vele. A Sencor ezt a készüléket is hat év motorgaranciával kínálja.

Okos vízforraló
A tél szinte elképzelhetetlen meleg tea nélkül. Nincs is idillibb, mint egy karácsonykor kapott könyvet olvasgatni a fa alatt és közben meleg teát szürcsölni. Ehhez az élményhez járul hozzá a Sencor okos vízforralója, melyben akár 1,5 liter vizet is fel tudunk forralni. Praktikus, három biztonsági védelemmel rendelkezik és még a forralási hőmérséklet is szabályozható, így az adott teafajtának megfelelő forrázás valósítható meg.

4A-s porszívó
A Sencor új SVC 9000BK típusú porszívója kivételes szabadságot nyújt használójának. 14 méteres hatótávolságának köszönhetően a porszívózás alatt nem kell folyton a konnektorokat keresgélni, mert akár 616 m2-es területen is lehet vele takarítani. Igazán sokoldalúvá az a nyolc féle tartozék teszi, amelyek között mini turbófej, illetve hosszú, hajlékony résszívó fej is készen áll a bevetésre. A Sencor SVC 9000BK szőnyegen nyújtja a maximumot, de padlón is kiváló teljesítményre képes. Allergiások védelme érdekében kifejlesztett H13-as HEPA szűrője meggátolja, hogy a porszemek és a pollenek visszakerüljenek a levegőbe. Ráadásul még energiatakarékos is. Nem csoda, ha ebben a négy kategóriában kiérdemelte a legjobbnak számító „A” minősítést. 

Forrás: EuroAstra
 

Nincsenek megjegyzések: