2016. február 23., kedd

Joghurtcsodák a frozen yogurt világnapján
Egymásnak adtuk a stafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál az ünnepi napon. A frozen jogurtok nemcsak a szemnek kedveztek, a kreatív közönség lelkesen - egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül - kanalazta a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket.A tudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.

A nap frozen jogurt-alkotása címért Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is versenybe szállt. A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkét íz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett.

A frozen yogurt a '80-as években terjedt el Amerikában.
Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.

5 dolog, ami miatt imádják a frozen yogurtot! Természetes alapanyagok! A Jono Yogo természetes joghurt alapú finomság, amelynek különlegessége, hogy alacsony, 1,5 % zsírtartalommal és körülbelül 20%-kal kevesebb cukortartalommal rendelkezik egy hagyományos fagyinál.

Amit te szeretsz, ahogyan te szereted!
A Jono Yogozók önkiszolgáló rendszerben működnek, a joghurt ízének kiválasztása, a joghurt és toppingok mennyisége is rajtad áll.

Sosem unalmas!
A változatos ízek mellett, a toppingok teszik igazán változatossá a Jono Yogo-t. Müzli, friss gyümölcs, gumicukor, csoki öntet és még sok más topping, amivel egyedivé varázsolhatod saját poharadat.

A diétázókra és érzékenyekre is gondolnak!
Jono Yogo üzletekben kapható natúr változat cukormentes, stevia és nyírfacukor teszi édessé, valamint laktózmentes változatban is elérhető a finomság.

A Jono Yogo frozen yogurt magyar cukrászmesterek receptjei alapján készülnek.
A klasszikus ízek mellett- például: csoki, vanília, málna, citrom- találkozatunk igazi különlegességekkel, úgy, mint az pezsgő, zserbó, szilvásgombóc, dinnye vagy acai gyümölcs ízeivel.

http://jonoyogo.hu
https://hu-hu.facebook.com/JonoYogo


Lantai József -EuroAstra

Nincsenek megjegyzések: