2016. október 19., szerda

Fellépési lehetőség az Advent Budapesten téli fesztiválon



A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2016. november 17. és december 27. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon. 



November 6-ig várják a csoportok és egyéni fellépők jelentkezését:
  • hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok,
  népzenészek stb.)
  • művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái,
  kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai)

A fellépés helyszíne: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely egy 50 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely.

A fellépés időszaka: 2016. november 25. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a koraesti órákban.

Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt negyedik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából.
Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program (betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.

Jelentkezés:
- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz
- a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével
- az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112
- határidő: 2016. november 6.

A színház áramforrást biztosít, hangosítást nem. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

www.szabadter.hu
www.adventbudapest.hu

Nincsenek megjegyzések: