2016. október 9., vasárnap

Artisták az állatok örökbefogadásáért




Az ARTista Cafénak, a Fővárosi Nagycirkusz havonta jelentkező műsoros pódiumbeszélgetéseinek októberi témája az állatok örökbefogadása lesz, hiszen a vadonatúj, Lúdas Matyi a cirkuszban című előadásban több hontalan kutya is szerepel a fellépők társaiként.

A Nagycirkusz életében először fordul elő, hogy nem elégszik meg az állatbarát produkciók bemutatásával, hanem proaktívan is részt kíván venni az elhagyott állatok sorsának felelősségvállalásában. A produkció játszási ideje alatt szeretnék megtalálni a kutyusok új, szeretetteljes és végleges otthonát.

Hogyan tudnak segíteni az artisták, a cirkuszművészet az állatok örökbefogadásában?
- erről beszélgetnek október 10-én 18.00 órától.

A vendégek között köszöntik majd a menhelyek képviselőit, neves állatvédőt, elismert etológus tudóst, kutyakiképzéssel foglalkozó szakembert és velünk tart majd az állatszeretetéről ismert Papadimitriu Athina színésznő is. A beszélgetést Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára vezeti majd.

A szokásukhoz híven a pódiumbeszélgetés közben most is készülnek cirkuszi, irodalmi, zenei műsorszámokkal, többek között látható lesz a Lúdas Matyi előadás káprázatos galambszáma.
Az este második felében pedig a kötetlen beszélgetés közben szeretettel várják Önöket egy-egy csésze kávéra, teára.

A program ingyenes, ugyanakkor regisztrációt várnak a csicsely.zoltan@maciva.hu e-mail címen vagy telefonon Karácsony Etelkánál, a 0620/290-8469 számon.

A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
Az eseményen nyilvános tévéfelvétel készül.

További tervezett témák:
November 21. 18.00 Társművészetek és a cirkusz
December 5. 18.00 A hit és a cirkuszművészet

2016. október 10. hétfő 18:00
ARTista Café - október: Artisták az állatok örökbefogadásáért
Fővárosi Nagycirkusz
Budapest, Állatkerti krt. 12/a.

www.fnc.hu
 

Nincsenek megjegyzések: